Topul celor mai relaxate zodii, care duc o viață liniștită. Ești pe listă?

Cunoști pe cineva care pare că niciodată nu are vreo grijă? Există unele zodii care, oricât de agitată pare că le este viața, reușesc să fie liniștite și echilibrate. Să fie zodia Săgetător, Balanță sau Capricorn? Vezi clasamentul nostru! 

image

Poate ți se pare incredibil, însă există unele persoane care, pur și simplu, nu sunt deranjate de conflictele din jur. Sunt liniștite și echilibrate, iar cei aflați în preajma lor se simt liniștiți. Astrologia este un factor care contribuie la aceste trăsături, așa că află care este cel mai relaxat semn zodiacal. 

Locul 6: Rac

Pe locul șase în clasament se află zodia Rac. Aceste persoane sunt emotive, calme și relaxate. Fiind guvernată de Lună, zodia Rac are capacitatea de a evita conflictele, iar când simte că este copleșită, pur și simplu, se retrage. 

Locul 5: Vărsător

Pe locul cinci se află Vărsătorii. Se știe despre aceste persoane că sunt puțin distante. Ele reușesc să se detașeze emoțional, ceea ce le ajută să facă față situațiilor conflictuale. Sunt calme și rareori își pierd cumpătul. În plus, diplomația le caracterizează. 

Locul 4: Taur

Locul patru este ocupat de zodia Taur. Este înzestrată cu multă răbdare, iubește discreția și are nevoie de multe motive pentru a se enerva. Acest semn de pământ preferă să trăiască într-o zonă liniștită, deoarece haosul nu îl caracterizează. Relaxarea va fi alegerea sa oricând! 

Locul 3: Balanță

Balanța se simte cel mai bine când toată lumea din jurul său este fericită, motiv pentru care se află pe locul cinci. Are o inimă bună și nu își dorește să îi supere pe ceilalți cu problemele sale. Este înțelegătoare, iubește armonia mai mult decât oricare altă zodie și face tot ce poate pentru a evita conflictele.  

Locul 2: Săgetător

Pe locul doi se află persoanele născute în zodia Săgetător. Nu le place să țină ranchiună și nici să-și consume energia pe supărări. Preferă să ducă o viață discretă, iar când ceva îi deranjează, își fac bagajele și pleacă într-o nouă călătorie. 

Locul 1: Pești

Locul întâi în clasamentul celor mai liniștite semne zodiacale este ocupat de zodia Pești. Aceste persoane sunt amabile, iubesc să fie în preajma celorlalți și, la fel ca zodia Balanță, nu le place să îi supere pe alții. De asemenea, preferă să stea pe loc și să se relaxeze decât să preia rolul de șefi.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg