Un iubit, un soţ? Nu, mulţumesc! 4 zodii de femei care sunt mai fericite singure

1 femei singure jpg jpeg

Considerate a fi extrem de puternice, aceste patru zodii de femei sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a-şi găsi singure fericirea. Ele nu au nevoie de un partener stabil pentru a se simţi cu adevărat împlinite, iar motivul e unul simplu: sunt greu de controlat şi nu suportă să dea explicaţii.

Iată care sunt cele patru zodii de femei care sunt mai fericire singure, decât într-o relaţie:

Gemeni

Nativa din Gemeni este mult mai fericită când este singură. Toată lumea care o cunoaşte poate să spună acest lucru! Dar asta nu înseamnă că nu ar putea fi niciodată cu cineva într-o relaţie, ci pur şi simplu îşi doreşte o legătură ceva mai puţin complicată, fără restricţii, notează zodiata.com. Această zodie nu poate să se plieze pe nevoile altei persoane. Atunci când trebuie să ia o decizie pentru doi, devine destul de stresată, deoarece se simte responsabilă şi pentru fericirea celui drag.

Stai cu ochii-n patru. Top trei perechi de zodii predispuse să se înşele într-o relaţie

Fecioară

Atunci când vine vorba de relaţii, Fecioara poate fi extrem de selectivă. Ştie ce vrea şi are acest lucru clar întipărit în minte. Îi place să facă totul perfect, chiar şi atunci când vine vorba de relaţia cu cel drag. Atunci când legătura cu cel drag nu este aşa cum şi-a imaginat, suferă enorm. Din acest motiv, preferă să fie singură şi să iasă cu cineva doar când este 110% sigură că ar putea fi un partener ideal pentru ea. Faptul că este singură nu înseamnă că nu este şi fericită. Singurătatea îi oferă o foarte mare satisfacţie, deoarece poate controla totul.

Săgetător

Nativa din zodia Săgetător nu are nimic împotriva unei relaţii, atât timp cât ea este cea care ia deciziile. Acest lucru nu înseamnă că îi place să controleze, ci doar că îi place să fie sigură că nu se ataşează prea mult. Nu vei vedea niciodată un Săgetător pregătit pentru o relaţie serioasă sau care să se ataşeze emoţional prea tare. Pentru acest nativ, relaţia este o experienţă care îl ajută să crească. Dacă intră într-o relaţie şi realizează că nu are suficient timp pentru el, atunci acea relaţie nu va avea niciun viitor. Mai bine rămâne singur şi munceşte pentru ceea ce îşi doreşte.

Top trei cele mai norocoase zodii. Ele vor obţine totul în plan amoros şi financiar

Vărsător

Vărsătorul este mult mai fericit singur decât într-o relaţie, deoarece are mai multă libertate. Deşi speră la o relaţie serioasă, este mult mai împlinit atunci când poate să facă orice îşi doreşte. Spre deosebire de celelalte semne zodiacale, acest nativ nu are atât de multă nevoie de intimitate şi afecţiune. Dacă vrea să se simtă iubit, atunci va apela la familie, prietenie sau chiar la persoane cu care să aibă aventuri de o noapte. Îi este extrem de greu să se adapteze programului unei alte persoane şi nu îi place să depindă de nimeni.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg