Top 5 zodii care aduc ghinion în dragoste. Cum îşi pot creşte nativii şansele la relaţii durabile!

Te simți puțin ghinionist în ultima vreme? Ai una dintre cele cinci zodii considerate mai puţin norocoase? Pregătește-te să descoperi semnificațiile ascunse și modalități de a-ţi îmbunătăți norocul!

image

Ai simțit vreodată că unii nativi sunt mai norocoşi decât tine? Adevărul este că unele semne zodiacale sunt mai predispuse să aibă parte de ghinion decât altele.

În problemele inimii, unii nativi par să se confrunte cu mai multe provocări și obstacole decât alţii. Deși este esențial să ne amintim că astrologia nu este singurul factor determinant în dragoste, anumite semne zodiacale pot avea parte de un șir de ghinioane în relațiile lor personale. Astrele ar putea indica motivele din spatele ghinionului lor.

Rac

Racul este unul dintre cele mai ghinioniste semne ale zodiacului. Acest lucru se datorează în mare măsură intensității lor emoționale și hipersensibilității față de lume. Adesea, nativii în Rac devin copleșiți de necazurile pe care ajung să le abă la un moment dat. Acest lucru îi face predispuși la anxietate, depresie și stima de sine scăzută, ceea ce poate duce la ghinion. În dragoste, teama de a nu fi răniţi şi tendința lor de a construi ziduri înalte în jurul inimii lor le poate face dificil să se deschidă pe deplin și să aibă încredere în parteneri. Trebuie să lucreze la stabilirea unor limite sănătoase, permițându-și treptat să fie vulnerabili. Dezvoltarea abilităților de comunicare eficiente și alegerea partenerilor care acordă prioritate conexiunii emoționale îi poate ajuta să depășească aceste obstacole.

Scorpion

Nativii în Scorpion sunt cunoscuţi pentru pasiunea și intensitatea sa, dar pot fi și unii dintre cei mai ghinionişti. Sunt conduși de emoțiile lor intense, care pot duce la decizii pripite. Sunt, de asemenea, predispuși să fie obsedaţi de lucruri pe care nu le pot controla, ceea ce poate duce la ghinioane, deoarece încearcă în zadar să controleze incontrolabilul. În cuplu, teama lor de trădare și tendința de a fi exagerat de secretoşi pot crea dificultăți în construirea încrederii și menținerea comunicării deschise. Scorpionii ar trebui să se concentreze pe cultivarea încrederii în ei înșiși și în relațiile lor.

Fecioară

Şi cei născuţi în Fecioară se numără printre cei mai nenorocoşi nativi din cauza naturii lor pline de anxietate. Sunt adesea afectaţi de griji și temeri care îi paralizează și-i fac să ia decizii proaste. Mai sunt şi incredibil de meticuloși în abordarea vieții, ceea ce poate duce la amânări și oportunități ratate. În cuplu, tind să fie extrem de critici, pentru că îşi doresc ca şi partenerul de viaţă să fie la fel de meticulos şi atent la detalii ca ei.

Te-ar mai putea interesa: Zodiile care se hotărăsc mai greu când să se căsătorească. Cine fuge de angajamente?

Capricorn

Din cauza stimei de sine scăzute, nativii în Capricorn pot atrage ghinionul. Tind să fie autocritici și nesiguri, ceea ce îi face să se îndoiască de propriile abilități. Acest lucru îi poate face şi pe ei să rateze oportunități sau să ia decizii proaste din cauza lipsei de încredere. În dragost, se confruntă adesea cu provocări din cauza concentrării lor pe carieră. Devotamentul lor față de obiectivele pe care şi le fixează le îngreunează capacitatea de a-şi prioritiza relațiile, de a investi timpul și efortul necesar. Capricornii ar trebui să lucreze la găsirea unui echilibru sănătos între viața lor personală și cea profesională.

Vezi şi: Nativii acestor zodii te pot lăsa baltă şi renunţă des la planuri!

Vărsător

Natura independentă și neconvențională a persoanelor născute în zodia Vărsător poate crea uneori obstacole în relațiile romantice. Dorința lor de libertate și înclinația spre activități intelectuale le pot împiedica să se implice serios într-o relaţie. Au nevoie să echilibreze nevoia de independență cu dorința de a face compromisuri și de a se conecta la nivel emoțional cu persoana iubită. Construirea încrederii şi comunicarea deschisă ajută la depășirea ghinionului lor în dragoste.

FOTO: Shutterstock



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg