Cum reacţionezi când eşti gelos în funcţie de zodie

Oricine s-a simţit gelos cel puţin o dată în viaţă. Gelozia este o emoție umană naturală pe care o trăim cu toții din când în când, dar realitatea este că unii oameni sunt mai geloși decât alții. Un motiv posibil? Perioada anului în care te-ai născut.

image

Fie că ne simțim invidioși pe fostul partenerului sau pe cariera unui prieten, fie că, în general, simțim resentimente față de cuplurile fericite căsătorite, gelozia ne poate surprinde la noi înşine, când ne aşteptăm mai puţin. Se întâmplă şi celor mai buni dintre noi. Află care sunt cele mai geloase semne zodiacale şi cum reacţionează nativii fiecărei zodii când sunt geloşi!

Berbec

Toate lucrurile, chiar și invidia, reprezintă o sursă de competiție pentru nativii Berbec. Ca răspuns la gelozie, ei te fac să regreţi, amintindu-ți cât de ușor poți fi înlocuit.

Taur

Cei născuţi sub semnul Taur cred că toți cei pe care îi iubesc le aparțin și, dacă le subminezi siguranța acestui sentiment, te scot de la inimă şi-și caută un alt partener. Este eficient și face parte din rutina lor de autoîngrijire.

Gemeni

Oricât de extremi sunt, fie vor pretinde că amenințarea și persoana în cauză nu există, fie vor găsi modalități de a submina verbal concurența, subliniind defecte, făcând glume. Gelozia lor se manifestă adesea sub formă de răutate.

Vezi şi: Cum îți dai seama că partenerul de viață este gelos în funcție de limbajul trupului

Rac

Nativii Rac nu reacţionează pe moment. Ei acumulează treptat dovezi și resentimente și, atunci când te așteapţi mai puțin, scot la iveală toate sentimentele și temerile.

Leu

Adesea, gelozia îi face pe nativii Leu să aibă fantezii de răzbunare estetică. Visează să se răzbune pe rival şi să le ştirbească din frumuseţe pentru a fi siguri că fostul partener va regreta pasul făcut.

Fecioară

Nativii Fecioară insistă să pară calmi, calculaţi și detașaţi chiar şi în momentele în care sunt roşi pe dinăuntru de gelozie. În realitate, adesea, gelozia le dă peste cap capacitatea de a menține această fațadă. Ajung să se dezlănţuie prin critici şi analize excesive. Nimic nu îi va putea alina, nicio scuză sau mângâiere.

Balanţă

Chiar dacă este semnul parteneriatului, Balanţa îşi influenţează nativii să detecteze rapid lipsa de echitate într-o relaţie. Nu vor tolera nici cel mai mic motiv de gelozie dat de parteneri.

Scorpion

Nativii Scorpion trăiesc permanent într-o stare de suspiciune geloasă. Nu se enervează, dar caută dovezi că teama lor profundă și durabilă de trădare este justificată. Sunt genul care verifică telefonul partenerului cu teama de a descoperi dovezi de gelozie.

Te-ar mai putea interesa: Cum îl faci gelos în funcţie de zodie. Aşa o să-şi arate iubirea

Săgetător

Adepţii relaţiilor deschise, cei născuţi în zodia Săgetător susțin că gelozia este un produs secundar al constrângerii insuportabile a monogamiei. Se aplică şi în cazul în care ei îşi fac gelos partenerul. Libertatea înseamnă libertate pentru ei și loialitate absolută din partea celorlalţi.

Capricorn

Cu un complex de superioritate de nezdruncinat, nativii în Capricorn nu sunt geloşi decât pe cei pe care îi consideră mai buni decât ei. Sunt foarte atenţi la mişcările celor cu o condiţie materială mai bună sau mai puternici decât ei.

Vărsător

Cei aflaţi sub influenţa semnului zodiacal Vărsător au o strategie interesantă pentru gestionarea geloziei: minimizare. Văd ca pe un simplu obiect pe oricine le declanşează sentimente de gelozie. Apoi, îşi imaginează că acel obiect devine din ce în ce mai mic pe măsură ce abandonează orbita propriei lor influențe.

Peşti

Când devin geloși, nativii în zodia Pești se înfurie şi se aprind imediat. Răbufnesc în moduri neaşteptate şi se răzbună fără milă. Cei mai buni dintre aceşti nativi iau gelozia ca pe o provocare de a deveni mai buni, precum George Harrison care, după ce a fost cuprins de gelozie, a binecuvântat relația dintre fosta soţie, Pattie Boyd, și prietenul său apropiat Eric Clapton.

FOTO: Shutterstock



Recente

David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg
vacanta la all inclusive jpg
Donald Trump si Familia Regala  jpg
Echinocțiu de primăvară jpg
Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg