Zile norocoase în luna martie pentru fiecare zodie

1 73378 original jpg jpeg

Pentru unii nativi începutul lui martie se anunţă productiv, de bun augur, în timp ce alţii trebuie să aştepte până spre finalul lunii pentru ca norocul să le iasă în cale. Descoperă ce suprize ţi-au pregătit astrele în luna lui Mărţişor, luna în care natura revine la viaţă.

Zile norocoase în luna martie. Berbec

Din punct de vedere profesional,ai mari şanse să primeşti o veste bună pe data de 9 sau pe 15. Pe 2 martie,în schimb,lasă-te purtată de sentimente pentru a te bucura din plin de surprizele pregătite de astre.

Zile norocoase în luna martie. Taur

5 martie este ziua ta norocoasă,aşa că profită de fiecare oportunitate pentru că vei obţine maximum de beneficii în această zi. Data de 30 este dedicată iubirii.

Zile norocoase în luna martie. Gemeni

Profesional,sentimental şi economic,luna martie se anunţă a fi productivă,atâta timp cât acorzi atenţie maximă tuturor lucrurilor pe care le faci. Nu îţi neglija iubitul şi fii pregătită să semnezi nişte hârtii importante pe 8 şi pe 27 martie.

Zile norocoase în luna martie. Rac

Dacă vrei să te împaci cu cineva drag ţie,astrele se aliniază pentru a-ţi purta noroc pe data de 19. Fii pregătită pentru o călătorie neprevăzută,dar neaşteptat de plăcută,pe 21 sau 22 martie.

Citeşte şi:Zodii care fac sex la prima întâlnire

Zile norocoase în luna martie. Leu

Norocul îţi surâde pe data de 9 martie,când fie primeşti o veste pe care o aşteptai de ceva timp,fie semnezi un contract care îţi va mări veniturile pentru lunile următoare.

Zile norocoase în luna martie. Fecioară

Deşi nu ţi-ai propus să faci nimic special luna aceasta,astrele au alte planuri pentru tine. În zilele cu noroc,pe 23 şi 24 martie,vei primi vizita cuiva care îşi va schimba viziunea,prin ceea ce îţi va spune.

Zile norocoase în luna martie. Balanţă

Nu ai parte de zile prea plăcute luna aceasta,însă dacă vrei să joci la loto sau doar să cumperi un loz,este posibil ca norocul să fie de partea ta pe 4 martie.

Zile norocoase în luna martie. Scorpion

Efoturile tale vor fi răsplătite pe data de 11 martie,când vei obţine o promovare sau o recunoaştere oficială a meritelor tale.

Citeşte şi:Cele mai inspirate nume de copii,în funcţie de semnul zodiacal

Zile norocoase în luna martie. Săgetător

Ţi-ai cam neglijat familia,aşa cum faci de ceva timp,însă data de 14 este ziua în care vei redescoperi persoanele de lângă tine. Este aceasta ziua ta norocoasă? Da. Vei afla singură de ce.

Zile norocoase în luna martie. Capricorn

Pe 6 martiepoţi fi sigură că orice decizie vei lua,va fi bună (bine,există mici riscuri ca tu să fii excepţia,deci nu face nimic înainte de a analiza lucrurile în cele mai mici detalii).

Zile norocoase în luna martie. Vărsător

Îţi place să rişti,iar asta nu este cea mai bună atitudine atunci când vine vorba de finanţe. Totuşi,data de 22 este ziua ta norocoasă… decide singur ce vei face cu norocul tău.

Zile norocoase în luna martie. Peşti

Fii deschis provocării,fie că este vorba de iubire sau de un job nou.  Ziua de 17 este zi norocoasă.Recente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg