Zile norocoase în luna martie pentru fiecare zodie

1 73378 original jpg jpeg

Pentru unii nativi începutul lui martie se anunţă productiv, de bun augur, în timp ce alţii trebuie să aştepte până spre finalul lunii pentru ca norocul să le iasă în cale. Descoperă ce suprize ţi-au pregătit astrele în luna lui Mărţişor, luna în care natura revine la viaţă.

Zile norocoase în luna martie. Berbec

Din punct de vedere profesional,ai mari şanse să primeşti o veste bună pe data de 9 sau pe 15. Pe 2 martie,în schimb,lasă-te purtată de sentimente pentru a te bucura din plin de surprizele pregătite de astre.

Zile norocoase în luna martie. Taur

5 martie este ziua ta norocoasă,aşa că profită de fiecare oportunitate pentru că vei obţine maximum de beneficii în această zi. Data de 30 este dedicată iubirii.

Zile norocoase în luna martie. Gemeni

Profesional,sentimental şi economic,luna martie se anunţă a fi productivă,atâta timp cât acorzi atenţie maximă tuturor lucrurilor pe care le faci. Nu îţi neglija iubitul şi fii pregătită să semnezi nişte hârtii importante pe 8 şi pe 27 martie.

Zile norocoase în luna martie. Rac

Dacă vrei să te împaci cu cineva drag ţie,astrele se aliniază pentru a-ţi purta noroc pe data de 19. Fii pregătită pentru o călătorie neprevăzută,dar neaşteptat de plăcută,pe 21 sau 22 martie.

Citeşte şi:Zodii care fac sex la prima întâlnire

Zile norocoase în luna martie. Leu

Norocul îţi surâde pe data de 9 martie,când fie primeşti o veste pe care o aşteptai de ceva timp,fie semnezi un contract care îţi va mări veniturile pentru lunile următoare.

Zile norocoase în luna martie. Fecioară

Deşi nu ţi-ai propus să faci nimic special luna aceasta,astrele au alte planuri pentru tine. În zilele cu noroc,pe 23 şi 24 martie,vei primi vizita cuiva care îşi va schimba viziunea,prin ceea ce îţi va spune.

Zile norocoase în luna martie. Balanţă

Nu ai parte de zile prea plăcute luna aceasta,însă dacă vrei să joci la loto sau doar să cumperi un loz,este posibil ca norocul să fie de partea ta pe 4 martie.

Zile norocoase în luna martie. Scorpion

Efoturile tale vor fi răsplătite pe data de 11 martie,când vei obţine o promovare sau o recunoaştere oficială a meritelor tale.

Citeşte şi:Cele mai inspirate nume de copii,în funcţie de semnul zodiacal

Zile norocoase în luna martie. Săgetător

Ţi-ai cam neglijat familia,aşa cum faci de ceva timp,însă data de 14 este ziua în care vei redescoperi persoanele de lângă tine. Este aceasta ziua ta norocoasă? Da. Vei afla singură de ce.

Zile norocoase în luna martie. Capricorn

Pe 6 martiepoţi fi sigură că orice decizie vei lua,va fi bună (bine,există mici riscuri ca tu să fii excepţia,deci nu face nimic înainte de a analiza lucrurile în cele mai mici detalii).

Zile norocoase în luna martie. Vărsător

Îţi place să rişti,iar asta nu este cea mai bună atitudine atunci când vine vorba de finanţe. Totuşi,data de 22 este ziua ta norocoasă… decide singur ce vei face cu norocul tău.

Zile norocoase în luna martie. Peşti

Fii deschis provocării,fie că este vorba de iubire sau de un job nou.  Ziua de 17 este zi norocoasă.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg