Zodia îți spune ce te face fericit. Succesul profesional, familia sau libertatea?

În funcție de caracteristicile pe care zodia ta le are, te invităm să descoperi ce anume te face, cu adevărat, fericit. Să fie realizările personale, familia sau libertatea? 

image

Zodiile au anumite trăsături și preferințe care contribuie major la fericirea lor, spun astrologii „Astrofame‟. De exemplu, Berbecii sunt energici și aventuroși, iar cel mai mult le place când se angajează în activități competitive. Realizările profesionale și libertatea le aduc bucurii. Când stagnează, se simt constrâși și le scade stima de sine. 

Taurii apreciază stabilitatea și confortul material. Se simt în largul lor când primesc dragoste, atenție și afecțiune fizică. Se bucură de mâncarea bună și de fiecare oportunitate care îi ajută să se dezvolte în carieră. Gemenii se simt fericiți când se află în preajma celorlalți. Curioși din fire, își doresc să socializeze pentru a afla cât mai multe despre lume, dar și despre ei, iar opotunitatea de a-și împărtăși gândurile le aduce bucurie. 

Citește și: Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai lumii. Calitățile sale de lider sunt incontestabile! 

Racii sunt, cu adevărat, fericiți în momentul în care sunt înconjurați de familie. De asemenea, o casă confortabilă și călduroasă, unde pot să petreacă timp de calitate alături de cei dragi, este tot ce au nevoie pentru a se simți în largul lor. Leii sunt foarte bucuroși când se află în centrul atenției și se simt admirați. Au nevoie să aibă alături persoane fidele, care le apreciază calitățile. Pentru că Fecioarele își doresc în permanență să se dezvolte din punct de vedere profesional, ele se simt fericite când încep o nouă activitate, precum un sport sau un curs de dezvoltare profesională sau personală. De asemenea, Fecioarele se simt foarte bine când au un scop clar și își pot rezolva singure problemele. 

Citește și: Ce hobby să alegi în funcție de zodie: stand-up comedy, alpinism, olărit, design vestimentar, grădinărit

Nimeni nu apreciază arta și frumusețea mai mult decât zodia Balanță, așa că această zodie își găsește fericirea în pasiunile artistice! Totodată, Balanța se simte foarte bine când poate să colaboreze armonios cu alții și se simte utilă. Scorpionii sunt fericiți când pot să își împărtășească sentimentele. Se bucură enorm când au o conexiune profundă și intensă cu ceilalți, iar relațiile armonioase îi motivează. 

Când responsabilitățile și obligațiile pun presiune pe Săgetători, ei se simt foarte fericiți când beneficiază de libertate. Le place să experimenteze, așa că sunt în largul lor în călătorii. Pentru cei născuți sub semnul Capricornului este foarte important să fie implicați în proiecte importante. Îndreptarea atenției către responsabilitățile pe care le au le ridică întotdeuna starea de spirit. 

Întotdeauna un Vărsător se simte bine când îi ajută pe ceilalți. Se crede că natura generoasă a Vărsătorului este un aspect ascuns al personalității lor, scrie „Astrofame‟, de aceea, fericirea celorlalți este și fericirea sa. Precum zodia Rac, Peștii au nevoie doar de un mediu sigur pentru a fi fericiți. Își doresc să aibă aproape prieteni care să îi sprijine și să le ofere sfaturi sincere. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg