Zodii care au ghinion în dragoste în martie 2017

1 73466 original jpg jpeg

Este de ajuns un singur pas greşit pentru a distruge tot ce ai clădit în ani de zile... cam aşa este şi în dragoste, iar unele zodii sunt pur şi simplu ghinioniste la capitolul amor în luna martie.

Berbec

Impulsivi şi agresivi,Berbecii riscă să distrugă o relaţie frumoasă din cauza unor bârfe,a unei impresii greşite sau a unor zvonuri false. Cu cât mai veche este relaţia,cu atât mai mult neîncrederea şi brutalitatea vorbelor vor avea un impact mai puternic. Riscul de divorţ este la cote maxime în cazul nativilor căsătoriţi,de aceea este indicat să fii mai rezervat,mai prudent şi mai drăgăstos. Arată-i persoanei de lângă tine că o apreciezi.

Rac

Influenţele astrale au un imact negativ asupra vieţii amoroase a Racilor,dar nici nativii nu fac nimic pentru a scăpa de această influenţă. Poate este cazul să nu mai cauţi perfecţiunea în persoana iubită,poate ar trebui să încerci să nu mai controlezi totul şi să nu mai planifici timpul împreună în cele mai mici detalii. Puţin neprevăzut şi adrenalină sunt de dorit.

Săgetător

Simţi nevoia unei schimbări. Te-ai săturat de singurătate (chiar dacă eşti implicată într-o relaţie,tot singură te simţi). Îţi place să flirtezi,iar acest joc periculos va duce la destrămarea relaţiei actuale,dar nu întotdeauna nou înseamnă mai bine. Indicat ar fi să încerci să salvezi povestea de dragoste comunicând cu partenerul. Poate el chiar nu ştie că te simţi dată deoparte. Cât priveşte persoanele singure, nu te încrede în orice vorbă frumoasă spusă de străini.

Capricorn

Deşi eşti printre ghinioniştii zodiacului, este posibil ca problemele în cuplu să se remedieze mai rapid decât în cazul celorlalţi nativi,tocmai datorită capacităţii tale de empatie. Înţelegi perfect punctul de vedere al persoanei iubite şi faci orice ca să remediezi micile divergenţe, până la urmă normale în orice cuplu.Recente

vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg