Zodii care cedează greu

1 64746 original jpg jpeg

În general, te consideri o persoană uşor de influenţat sau te ştii stăpână pe situaţie când vine vorba să fii cucerită? Află din clasamentul nostru care sunt zodiile feminine care cedează cel mai greu!

Zodii care cedează greu – Capricorn

O femeie aflată sub semnul zodiacalcapricorn este practică,realistă şi se mândreşte cu o ambiţie aproape ieşită din comun când vine vorba despre ţelurile sale.

Cel mai bine se simte când munceşte şi,de aceea,îşi doreşte cu ardoare să promoveze. Urăşte bărbaţii comozi,care primesc totul de-a gata,fără efort.

Dacă un reprezentant al sexului tare vrea să cucerească o femeie în zodia capricorn nu este indicat să-i facă avansuri din prima seară.

Preferă stilul clasic,care nu acţionează din impuls şi când îi e „foame“. O femeie în zodia capricorn se lasă într-un final pradă cuceritorului,dacă acesta are un comportament uşor indiferent,diplomat şi respectabil.

Zodii care cedează greu – Scorpion

Ca să-i cedeze o femeie în zodia scorpion,un bărbat trebuie să-şi construiască o imagine încununată de mister. Le place intriga şi preferă ca bărbatul de lângă ele să facă ceva eforturi pentru a le capta atenţia,chiar dacă pentru asta trebuie să joace puţin teatru.

Însă urăsc minciuna femeile din scorpion,într-atât de tare încât la prima greşeală te vor ataca. Aceste native nu uită,nu iartă,nu au milă. Se pot juca,iar dacă nu le înţelegi jocul,le poţi pierde pentru totdeauna.

Femeile scorpion atacă,se arată interesate,apelează la armele de seducţie,dar nu-şi doresc o pradă uşoară.

În caz contrar,după ce au cucerit reduta,fac poză cu ea şi o abandonează. Cedează greu şi au aceleaşi pretenţii de la bărbaţi.

Zodii care cedează greu – Balanţă

Deşi îi place să flirteze,să fie în centrul atenţiei şi să fie apreciată,femeia în balanţă nu cedează aşa de uşor.

Mai mult,dacă i se prezintă un viitor ipotetic,gândit temeinic dinainte,pentru care ea nu trebuie să mai facă nimic,va fugi din calea ta mai ceva ca la probele de mare viteză.

Nu îi place să fie forţată său să-şi ia angajamente,mai ales că are un defect:nu poate să refuze.

Femeile în balanţăar putea ceda mai uşor avansurilor unui bărbat,dacă acesta o face în mod politicos şi respectuos. Urăşte lăudăroşii şi pesoanele coflinctuale.

Dacă întâlneşte un bărbat cu muşchii lucraţi,care o asigură că dacă cineva îi face vreun rău o să aibă de-a face cu el,femeia în balanţă caută cea mai apropiată portiţă de scăpare.

Preferă bărbaţii calmi,deştepţi şi care o pot face să râdă cu toată fiinţa. Probabil va ceda,când se va asigura că eşti pregătit psihic şi fizic să-i fii alături,chiar şi în momentele când se va răzgândi de zeci de ori până va lua o singură decizie.Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg