Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie

1 68517 original jpg jpeg

Iată zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie, evident, nu este neapărat să fie aşa, există mereu excepţii de la regulă. Oricum, dacă îţi doreşti o relaţie mai liberă şi liniştită, fereşte-te de următoarele zodii, mai ales dacă acestea sunt femei.

Gelozia este o stare care vine,în primul rând,din lipsa încrederii de sine şi din invidie. În al doilea rând,gelozia este semn de egoism,de dorinţa de a avea control şi din nevoia de a fi în siguranţă. Cu toate acestea,crizele de gelozie nu sunt mereu cele care rezolvă lucrurile,din contră,pot îndepărta persoanele dragi.

Iată zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie,evident,nu este neapărat să fie aşa,există mereu excepţii de la regulă. Oricum,dacă îţi doreşti o relaţie mai liberă şi liniştită,fereşte-te de următoarele zodii,mai ales dacă acestea sunt femei.

Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie – nu supăra un berbec,îl vei ţine minte

Berbecul este o fire foarte orgolioasă şi precisă. Îi place să i se facă avansuri,să fie în centrul atenţiei,iar în relaţie să aibă controlul total. Dacă cineva se ia de persoana iubită,va face urât,dar dacă persoana iubită face urât când i se fac avansuri,nu îi place. Cu alte cuvinte,trebuie lăsat liber,dar partenerul de viaţă să stea numai pe lângă el.

Taurul nici nu se gândeşte că poate fi înşelat,atât de sigur este pe el. vrea stabilitate,vrea înţelegere şi prosperitate. Dacă îndrăzneşte cineva să se ia de ce este al lui,face urât. Dacă află că este înşelat,face şi mai urât.

Cei din zodia Gemeni nu sunt prea geloşi,de altfel,îşi doresc relaţii mai lejere şi mult spaţiu. În cazul în care află că este înşelat sau bănuieşte ceva,va trata foarte diplomat,precum îi este felul. Preferă discuţii pe subiect,mai bine decât crize de gelozie.

Un alt semn care preferă să ţină totul înăuntru este Racul,care deşi este posesiv,nu lasă să se vadă acest lucru despre el. Merge pe încredere foarte mult şi nu se gândeşte că poate fi înşelat. Dacă se întâmplă,toată viaţa lui interioară este dată peste cap şi va fi atât de rănit că nu i se va şterge niciodată din suflet. Nu va face urât,precum fraţii lor de apă,Scorpionii şi Peştii,ci va suferi în tihnă.

Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie – printre cele mai geloase semne,fecioara şi leul

Nu vrei să înşeli un Leu. Iubirea de sine,demnitatea şi dorinţa de a controla sunt prea mari pentru ca acest semn din Zodiac să fie liniştit când vine vorba de înşelare sau minciună. Îi place să i se acorde multă atenţie şi în relaţie nu vrea să se apropie nimeni prea mult de partenerul său.

Fecioara este extremistă la propriu când vine vorba de încredere. Dacă te suspectează că ai încercat să înşeli sau că te-ai gândit şi la altceva,îşi va pierde încrederea şi cu greu o vei putea linişti. Nu vei avea parte de crize la propriu,dar sigur îţi va analiza toate motivele şi intenţiile de înşelare,va analiza tot ce a făcut greşit în relaţie şi îţi va da argumentele ca să te facă să vezi că are dreptate. Apoi,te va face să crezi că te-a iertat,dar să nu te aştepţi să uite.

Diplomată şi finuţă din fire,Balanţa este un partener capabil de sprijin şi înţelegere. Nu îi place să depindă de cineva şi detestă gelozia. Dacă,totuşi,o încearcă sentimente de gelozie,o să facă tot posibilul să se convingă că nu este bine ce face. Dacă simte că partenerul profită de bunul ei simţ,va face foarte urât,dar doar pentru că s-a profitat de ea.

Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie – scorpionul,vrea atenţie şi nu poate suporta dacă nu are control

Scorpionii fac parte din categoria extrem de geloşi. Te va înştiinţa de la bun început că este o persoană geloasă,că nu vrea motive să se dezlănţuie şi că vrea să fie înţeles în ceea ce priveşte dorinţa lui de a poseda tot ce îi place.

Săgetătorul este gelos,dar nu arată. Se consumă mult pe interior,dar nu va lăsa niciodată să iasă balaurul la exterior. Nu va ierta tentativele de înşelare,este mult prea sensibil. Oricum,atunci când partenerul vrea să îi testeze dragostea,este foarte posibil să descopere lucruri foarte interesante,inclusiv părţi urâte ale temperamentului său.

Foarte rar vei înţelege ce site un Capricorn. Şi mai rar îţi va spune ce sentimente are,deci ascunde bine şi gelozia. Dacă este gelos,va trece repede peste acest sentiment,îşi doresc pace,armonie şi înţelegere. Dacă este înşelat,pleacă liniştit şi nu se mai întoarce.

Vărsătorul este rareori gelos,dar atunci când este,face orice ca partenerul să nu plece de lângă el. Dacă totuşi îşi pierde răbdarea,va face destul de urât. Oricum,îi trece repede şi merge mai departe liniştit.

Peştii cer atenţie de la partener,sunt foarte loiali şi aşteaptă acelaşi lucru de la partener. Dacă devin suspicioşi,pot aluneca repede în extrema cealaltă. Dacă sunt înşelaţi,suferă foarte mult şi uită greu. Cu toate acestea,sunt gata să o ia de la capăt cu altă relaţie,în care vor fi la fel de încrezători.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg