Zodii care îşi spun adio în 2018

1 79019 original jpg jpeg

Anul 2018 nu va reuşi să împace toate zodiile care vor să trăiască o iubire ca-n filme. Pe plan amoros, câteva dintre ele vor suferi şi se vor confrunta cu decepţii. Află mai jos care sunt zodiile care îşi vor lua adio de la partener!

Berbec

Chiar dacă nu recunoşti, tu şi partenerul aveţi probleme de cuplu mai vechi şi nu vă mai înţelegeţi ca la început. Anul 2018 s-ar putea să vă aducă o despărţire, însă nu trebuie să suferi sau să îţi pierzi cumpătul. S-ar putea ca acesta să fie cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat în toată viaţa ta. Încearcă să priveşti înainte şi să te gândeşti că dacă aveaţi probleme mai vechi poate că nici nu vă potriveaţi împreună!

Leu

Ai luptat mult până să îţi găseşti pe cineva, însă nici această persoană nu îţi este predestinată. Nu mai comunicaţi şi ajungeţi să vă certaţi din orice nimic. Mai mult, poate ar fi mai bine să te întrebi dacă partenerul îţi este fidel, căci s-ar putea să ai parte de surprize total neplăcute. Orice dezamăgire ai avea, încearcă întotdeauna să vezi şi partea plină a paharului, căci vei avea satisfacţii pe toate celelalte planuri.

Scorpion 

Eşti campioană la relaţii eşuate şi asta pentru că întâlneşti mereu persoanele nepotrivite. Nu te potriveşti deloc cu partenerul şi acest motiv te va face chiar pe tine să pui capăt relaţiei în 2018. Trebuie să admiţi că e şi greşeala ta, căci eşti prea naivă şi ai încredere în toţi dubioşii.

Peşti  

Nici ţie nu îţi va merge bine pe plan amoros în 2018, cel puţin până nu te desparţi de partenerul care te sufocă. Nu eşti obişnuită să stai lângă o persoană posesivă, care îţi controlează orice mişcare şi se comportă cu tine ca şi cum ai fi un obiect. Poate ar fi mai bine să iei o pauză de la relaţii şi să te concentrezi pe viaţa profesională, care îţi poate aduce numeroase satisfacţii. Nu mai suferi din dragoste! Nu faci decât să îţi pierzi timpul.

Sursă foto: www.dolledup.ieRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg