Zodii care se tem de căsătorie

1 66355 original jpg jpeg

Care sunt nativii zodiacului care fug de căsnicie ca de mere acre? Posibil să crezi că leii, berbecii şi indecişii din balanţă sunt primii pe listă. Leii, pentru că sunt lideri înnăscuţi, berbeci pentru că iau decizii din implus, iar balanţele… Ei bine, acestea se pot răzgândi chiar la altar. Astrologii, însă, au alte zodii în vizor, când vine vorba despre teama de căsătorie.

Se zice că ce ţi-e scris în stele,aşa îţi va fi destinul. Stelele nu-ţi guvernează doar existenţa,ci şi deciziile care vin pe parcurs. Cu alte cuvinte,unele zodiise hotărăsc să se căsătorească mai devreme,altele mai târziu.

Ce le influenţează şi de ce fug de responsabilităţile unui mariaj,află în rândurile de mai jos.

Zodii care se tem de căsătorie – Gemeni

Chiar dacă pare greu de crezut,nativii născuţi sub acest semn astral sunt dificil de suportat de cei din jur. Deşi sunt fiinţe agreabile şi foarte comunicative,gemenii reuşesc să-i enerveze pe ceilalţi cu atitudinea lor mereu senină.

Din păcate,aceştia sunt foarte schimbători şi nu pot fi citiţi aşa de uşor,din cauza „feţelor“ pe care le afişează în public. Din acest motiv,gemenii îşi găsesc greu perechea şi,dacă o găsesc,riscă să o piardă,pentru că sunt pretenţioşi până peste măsură.

În plus,fug de responsabilităţi,cât pot ei de mult. Nativii acestei zodii,fie femei sau bărbaţii,ajung să se căsătorească între 30 şi 40 de ani.

Zodii care se tem de căsătorie – Fecioară

Se ştie că fecioarele sunt perfecţioniste şi caută multă vreme partenerul ideal pentru căsătorie. Chiar dacă îl găsesc rapid,acesta trebuie să treacă printr-o mulţime de teste. Şi nu mulţi rezistă presiunilor.

Apoi fecioarele trec prin faza când cred cu tărie că jumătatea lor nu s-a născut încă.

De fapt,aceşti nativi ajung să se căsătorească după ce trec prin mai multe dezamăgiri pe plan sentimental. Şi,culmea,nici după căsătorie nu au parte de o viaţă roz,pentru că stau mereu cu gândul că nu va merge.

Zodii care se tem de căsătorie – Capricorn

Aceşti nativi fug de căsătorie,pentru că vor mai întâi să se realizeze pe plan profesional şi material. Capricornii sunt ambiţioşi şi concentraţi să obţină un nivel de trai îndestulător pentru sine,dar şi pentru familia ce urmează să o aibă.

Însă căsătoria este privită strict din punct de vedereprofesional. Numai după ce se simt împliniţi pe acest plan,încearcă să treacă la alt statut,acela de om căsătorit.

Nu prea fac excepţii,pentru că au impresia că viaţa de familie îi poate împiedica să aibă succes în carieră.

Zodii care se tem de căsătorie – Vărsător

Nativii născuţi în zodia vărsătorului nu cred în acte,prin urmare nu îşi doresc nunţi şi petreceri grandioase,ca să îşi proclame dragostea pentru partener.

Vărsătorul îşi apreciază jumătatea şi este fidel în relaţie,dar în acelaşi timp,fiind o fire independentă,nu îi place să se simtă încorsetat de „obligaţiile“ care apar odată cu semnarea în certificatul de căsătorie.

De cele mai multe ori,se căsătoresc pentru că sunt presaţi de partenerul de viaţă.

Zodii care se tem de căsătorie – Rac

De regulă,bărbatul din zodia rac este vulnerabil din punct de vedere emoţional şi tot ce visează ar vrea să pună în aplicare.

Îi lipseşte spiritul realist şi pragmatismul,şi din această cauză nu se poate căsători aşa curând. Are nevoie să copilărească mai mult timp.

În plus,nu se poate dezlipi uşor de figura maternă. Când,însă,se hotărăşte să-şi pună pirostriile,şi bărbaţii şi femeile devin parteneri de încredere şi pun bazele unei familii solide. Femeia în rac este o bună gospodină şi îngrijeşte ca nimeni alta de copii.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg