Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie

1 70405 original jpg jpeg

Despărţirile sunt dureroase, nimeni nu poate contesta asta, şi probabil ai observat că unele persoane iau această decizie fără să dea multe detalii. Iată cu ce zodii să nu te împrieteneşti, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute!

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Leu

Un Leu nu va sta lângă tine decât dacă este sută la sută sigur că este dragostea vieţii tale. Dacă apare nesiguranţa în mintea lui,aşteaptă-te să-ţi spună la revedere fără nicio explicaţie şi chiar dacă relaţia dintre voi părea una unită şi stabilă.

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Fecioară

Nativii născuţi sub această pecete astrologică sunt persoane perfecţioniste şi apelează la raţiune,chiar şi atunci când apar probleme ale inimii. O Fecioară care nu vede posibilitatea unui viitor pe termen lung alături de persoana aleasă nu va sta pe gânduri şi va zice „adio“ când partenerul se aşteaptă mai puţin.

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Scorpion

Dacă şi partenerul Scorpionului simte că relaţia nu mai merge,dar însă nu are curaj să vorbească deschis,cu siguranţă Scorpionul va lua taurul în mâini şi va pune capăt relaţiei,fără însă nici o explicaţie. Scorpionul este o zodie misterioasă şi puţin înţeleasă de mulţi. Aşa că nu te osteni să-i afli motivele care l-au determinat să se despartă de tine.

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Capricorn

Cei născuţi sub această pecete astrologică sunt obsedatţi de statut şi de putere. Ei îşi aleg partenerii care au aceleaşi obiective şi credinţe şi nu ar sta cu cineva care i-ar pune în pericol vreodată poziţia publică. Aşa că dacă simte că persoana dragă nu este cea potrivita,ar lăsa-o fără multe explicaţii.

Zodii care te părăsesc fără nicio explicaţie. Vărsător

Ca semnul cel mai independent al zodiacului,cu voinţă puternică şi care serveşte ca model,Vărsătorul nu va avea nicio problemă în a rupe relaţia fără să dea amănunte. Şi asta pentru că cei născuţi sub această pecete astrologică  nu sunt construiţi pentru angajament pe termen lung în primul rând.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg