Zodii cu ghinion pentru nativii lor. Vezi ce astre îi pot influenţa negativ pe ghinionişti!

Chiar dacă unii cred că îşi fac singuri norocul, sunt persoane care sunt de părere că norocul este ceva care li se întâmplă şi, fie sunt, fie nu sunt norocoşi. Astrologii ar spune că există o predispoziţie pentru noroc a nativilor unora dintre semnele zodiacale.

image

Semnul tău astrologic ar putea indica dacă ai noroc ori ba. Predispoziția pentru noroc ar putea fi găsită în Jupiter, după cum arată astrologul și cititorul de tarot Clarisse Monahan, citat de Woman.com: „Dacă ar fi să avem un purtător de cuvânt al norocului în diagramă, acela ar fi Jupiter, care guvernează averea, expansiunea, prosperitatea și recompensa”. Locul în care se găseşte Jupiter pe harta ta natală poate dicta norocul pe care îl vei avea de-a lungul vieții. Totuşi, norocul se poate schimba în funcție de schimbările astrologice și de energie. Dar dacă ai un semn zodiacal care nu este tocmai cunoscut pentru noroc, ar putea merita să fii conștient de acest fapt pentru a gestiona mai bine ceea ce nu-ţi reuşeşte aşa cum ai dori.

Rac

Motivul pentru care semnul Rac are nativi ghinionişti poate fi explicat prin instabilitatea emoțională a acestora. Sunt cunoscuţi pentru sensibilitate şi pentru faptul că pot absorbi uşor energiile din jurul lor, ceea ce îi face să fie foarte influenţabili. Cum sunt empatici, nativii Rac își asumă prea multe și se luptă să renunțe la ceea ce îi afectează mental și emoțional.

Vezi și: 5 zodii ai căror nativi răspândesc energie negativă

Adesea, se lasă cuprinşi de sentimente care pot provoca depresie, anxietate și gânduri negative şi toate acestea îi fac vulnerabili la ghinion. Este greu să ai noroc când nu ești în stare să vezi ce este bun în jurul tău, pentru că acea energie reverberează și în cele din urmă face din ghinion o profeție care se împlinește.

Scorpion

Cum este un semn fix, Scorpionul pare să aibă nativi pe care cu greu îi poate destabiliza ceva. Par cei mai duri datorită determinării, curajului și pasiunii lor. Cu toate acestea, există ceva ce-i poate deturna pe nativii Scorpion din cursul lor normal: înfruntarea lor constantă cu ghinionul.

Aceşti nativi sunt guvernaţi de planeta Pluto. În ciuda dimensiunii mici a acestei planete pitice, aduce o mulţime de probleme, deparece reprezintă moartea și distrugerea. Întunericul lui Pluto este atât de puternic, încât astrologii au dat vina pe alinierea acestei planete cu Saturn pentru declanşarea pandemiei trecute.

Te-ar mai putea interesa: Nu te baza pe nativii acestor zodii dacă treci printr-o criză!

Vărsător

Ceea ce este interesant la cei născuţi sub semnul Vărsător este că, deși nu sunt cunoscuți ca fiind norocoși, au o anumită detaşare care îi protejează de teama de a nu avea noroc. Din fericire pentru ei, când nu pun accentul pe noroc, nu pot fi afectaţi dacă nu le merge bine totul.

Lipsa de angajament a nativilor Vărsător în anumite situaţii și nevoia de a trece prin viață fără griji contribuie la acest ghinion. Incapacitatea de a-i păsa în mod real de lume îi poate lipsi de noroc. Chiar dacă ar avea un dram de noroc, probabil că nu ar aprecia.

FOTO: ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg