Zodii cu ghinion pentru nativii lor. Vezi ce astre îi pot influenţa negativ pe ghinionişti!

Chiar dacă unii cred că îşi fac singuri norocul, sunt persoane care sunt de părere că norocul este ceva care li se întâmplă şi, fie sunt, fie nu sunt norocoşi. Astrologii ar spune că există o predispoziţie pentru noroc a nativilor unora dintre semnele zodiacale.

image

Semnul tău astrologic ar putea indica dacă ai noroc ori ba. Predispoziția pentru noroc ar putea fi găsită în Jupiter, după cum arată astrologul și cititorul de tarot Clarisse Monahan, citat de Woman.com: „Dacă ar fi să avem un purtător de cuvânt al norocului în diagramă, acela ar fi Jupiter, care guvernează averea, expansiunea, prosperitatea și recompensa”. Locul în care se găseşte Jupiter pe harta ta natală poate dicta norocul pe care îl vei avea de-a lungul vieții. Totuşi, norocul se poate schimba în funcție de schimbările astrologice și de energie. Dar dacă ai un semn zodiacal care nu este tocmai cunoscut pentru noroc, ar putea merita să fii conștient de acest fapt pentru a gestiona mai bine ceea ce nu-ţi reuşeşte aşa cum ai dori.

Rac

Motivul pentru care semnul Rac are nativi ghinionişti poate fi explicat prin instabilitatea emoțională a acestora. Sunt cunoscuţi pentru sensibilitate şi pentru faptul că pot absorbi uşor energiile din jurul lor, ceea ce îi face să fie foarte influenţabili. Cum sunt empatici, nativii Rac își asumă prea multe și se luptă să renunțe la ceea ce îi afectează mental și emoțional.

Vezi și: 5 zodii ai căror nativi răspândesc energie negativă

Adesea, se lasă cuprinşi de sentimente care pot provoca depresie, anxietate și gânduri negative şi toate acestea îi fac vulnerabili la ghinion. Este greu să ai noroc când nu ești în stare să vezi ce este bun în jurul tău, pentru că acea energie reverberează și în cele din urmă face din ghinion o profeție care se împlinește.

Scorpion

Cum este un semn fix, Scorpionul pare să aibă nativi pe care cu greu îi poate destabiliza ceva. Par cei mai duri datorită determinării, curajului și pasiunii lor. Cu toate acestea, există ceva ce-i poate deturna pe nativii Scorpion din cursul lor normal: înfruntarea lor constantă cu ghinionul.

Aceşti nativi sunt guvernaţi de planeta Pluto. În ciuda dimensiunii mici a acestei planete pitice, aduce o mulţime de probleme, deparece reprezintă moartea și distrugerea. Întunericul lui Pluto este atât de puternic, încât astrologii au dat vina pe alinierea acestei planete cu Saturn pentru declanşarea pandemiei trecute.

Te-ar mai putea interesa: Nu te baza pe nativii acestor zodii dacă treci printr-o criză!

Vărsător

Ceea ce este interesant la cei născuţi sub semnul Vărsător este că, deși nu sunt cunoscuți ca fiind norocoși, au o anumită detaşare care îi protejează de teama de a nu avea noroc. Din fericire pentru ei, când nu pun accentul pe noroc, nu pot fi afectaţi dacă nu le merge bine totul.

Lipsa de angajament a nativilor Vărsător în anumite situaţii și nevoia de a trece prin viață fără griji contribuie la acest ghinion. Incapacitatea de a-i păsa în mod real de lume îi poate lipsi de noroc. Chiar dacă ar avea un dram de noroc, probabil că nu ar aprecia.

FOTO: Shutterstock



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg