Nu te baza pe nativii acestor zodii dacă treci printr-o criză!

Probabil știi la ce oameni din viața ta te-ai putea adresa în cazul unei crize și știi, de asemenea, pe cine e mai bine să eviți. Cei din urmă vor intra în panică, vor deveni foarte emoționați sau vor fi prea distrași în fața unei urgențe. Te ajutăm să te orientezi şi în funcţie de zodiile celor dragi!

image

Poate că nu au fost niciodată învățați ce să facă faţă unor situații limită sau poate este de vină semnul zodiacal sub care s-au născut. Află ce spune astrologii despre nativii la care n-ar trebui să le apelezi niciodată într-o criză sau care se mobilizează cu greu să te ajute când ai o urgenţă!

Peşti

Nativii Peşti pot fi destul de indecişi şi prea emotivi atunci când sunt împinşi în situaţii de incertitudine. Se tulbură cu ușurință, așa că este evident că sunt semnul zodiacal pe care nu ar trebui să-l chemi niciodată într-o criză. Când apare o urgenţă, este vital să acționezi rapid și să urmezi un plan clar și concis, dar niciuna dintre aceste condiţii nu este îndeplinită de nativii Peștilor. De asemenea, le este greu să-și separe sentimentele personale și să privească situațiile în mod obiectiv.

Săgetător

Ei au suficient optimism pentru 20 de persoane. Te vor ajuta să ieși din orice situație dificilă, dar atunci când vine vorba de a oferi asistență, probabil că vor avea dificultăţi. Această lipsă de reacţie se datorează faptului că ei nu prea iau nimic în serios. Comportamentul lor relaxat, pus pe călătorit, pe evadări, nu va ajuta atunci când trebuie să planifici lucrurile și să le gândeşti bine. Vei avea nevoie de cineva mai pragmatic și de încredere într-o perioadă de criză.

Vezi și: Cele mai înșelătoare zodii. Nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lor

Leu

Cum cei născuţi sub semnul Leu exagerează situaţiile dificile în mod obişnuit, este mai bine să nu apelezi la ei când ai o urgenţă. Semnele de foc au un ego accentuat și vor să fie în centrul atenţiei tot timpul.

Te-ar mai putea interesa: Cei mai pretenţioşi nativi ai zodiacului european

Sunt șanse ca, dacă îi chemi într-o criză, ei s-ar putea să-ţi vorbească despre problemele lor. Îşi păstrează calmul atunci când presiunea este ridicată și știu cum să găsească lumina de la capătul tunelului, dar, de obicei, se îngrijesc mai mult de ei înșiși.

Pont

Nici nativii Rac, Vărsător sau Taur nu se numără printre cei pe care te poţi baza atunci când ai probleme emoţionale sau traversezi o criză personală

FOTO: Shutterstock



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg