5 zodii ai căror nativi răspândesc energie negativă

Fiecare semn zodiacal are atât trăsături pozitive, cât și negative, dar unele sunt descrise ca fiind negative, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

image

Semnele de apă și de pământ sunt considerate negative, semnele de apă Rac, Scorpion și Pești fiind pasive, iar semnele de pământ Taur, Fecioară și Capricorn receptive. Acestea tind să fie mai introvertite și mai receptive la influențele exterioare, spre deosebire de semnele zodiacale pozitive, care sunt mai deschise, mai expresive.

Scorpion – orice mic impuls declanşează izbucniri dacă se acumulează emoţii negative

Nativii în Scorpion au sentimente intense. Sunt momente în care întâmpină dificultăți în a le controla. Emoțiile lor sunt puternice şi, atunci când au o suferinţă de ordin emoţional, orice detaliu poate declanșa o răbufnire. Energia lor negativă devine evidentă pentru oricine din jurul lor din cauza schimbărilor de dispoziție pe care le ai și a incapacităţii lor de a rămâne calmi atunci când totul le pare că merge prost.

Capricorn – energia negativă face dificilă receptarea nevoilor celorlalţi

Atunci când cei născuţi sub semnul Capricorn găsesc interacțiunea cu ceilalţi foarte obositoare și dificilă, tind să le transmită energie negativă. Acest lucru se datorează faptului că sunt atât de cuprinşi de propriile lor nemulţumiri și de sentimente negative, încât nu mai găsesc puterea de a fi atenţi la nevoile şi sensibilităţile lor.

Te-ar mai putea interesa: Cei mai intuitivi nativi ai zodiacului european. Acest al şaselea simţ îi face greu de păcălit

Rac – emoţiile negative afectează încrederea şi autoaprecierea

În cazul nativilor în zodia Rac, energia lor negativă este direcţionată asupra lor, pentru că au tendința de a crede că nu merită să li se întâmple şi lucruri bune. Ajung să se întrebe dacă vor fi vreodată fericiți sau vor avea succes. Când eliberează energia negativă, pun la îndoială acțiunile pe care le-au întreprins în trecut.

Peşti – energia negativă provoacă detaşarea prelungită de ceilalţi

Dacă se simt cuprinși de sentimente negative, nativii în Peşti tind să limiteze interacțiunile cu cei dragi şi să se însingureze. Nu este neapărat o reacţie nepotrivită, dar dacă izolarea se prelungeşte o perioadă prea lungă de timp, ajunge să fie nesănătoasă.

Vezi şi: 5 zodii care pur şi simplu nu pot menţine o relaţie de prietenie pe termen lung. Tu eşti pe listă?

Fecioară – relaţiile sunt afectate de criticile dure cauzate de emoţiile negative

Cei născuţi sub semnul Fecioară tind să fie nu doar critici cu ceilalţi, ci şi autocritici. Prin urmare, când acumulează mai multă energie negativă, atenţia lor se poate îndreapta asupra tuturor detaliilor care îi pun pe ceilalţi într-o lumină proastă. Ajung să fie hipercritici, ceea ce nu este bine nici pentru ei, nici pentru cei dragi, mai ales că le pot afecta relaţiile cu aceştia.

FOTO: ShutterstockRecente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg