Horoscopul banilor pentru noiembrie 2016

1 71677 original jpg jpeg

Pentru Balanţă şi Capricorn astrele s-au aliniat perfect, astfel încât pe plan financiar să aibă parte de cele mai mari satisfacţii. Pentru alţi nativi, însă, noiembrie se va dovedi o lună dificilă, cu multe cheltuieli neprevăzute. Ţie ce îţi rezervă horoscopul?

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Berbec

Deşi luna noiembrie este una lipsită de evenimente pe plan financiar,fără încasări substanţiale sau cheltuieli peste buget,indicat este să fii cumpătat şi să nu cazi în capcana samsarilor. Ai în preajmă câţiva amici care fac tot posibilul să te convingă să faci o investiţie importantă,care presupune să te îndatorezi la bănci.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Taur

Pentru cei născuţi sub această pecete astrologică,noiembrie este luna dedicată cheltuielilor pentru plăcerile personale. Ai ceva economii puse deoparte pe care eşti decisă să le investeşti într-un proiect de suflet. Ai încredere în intuiţia ta şi fă ce crezi că este mai bine pentru a fi fericită.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Gemeni

Nativilor Gemeni li se pregăteşte o surpriză de proporţii. Cineva drag este hotărât să te scoată din rutina zilnică şi să te ducă într-o vacanţă la care visezi de mult. Deşi personal nu stai excelent cu banii,lasă-te răsfăţată de alţii.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Rac

Racii se vor bucura din plin în această lună de venituri suplimentare pe care le vor obţin fie din orele de muncă prestate în afara programului,fie din recuperarea unor datorii mai vechi. Ai grijă pe ce cheltuieşti banii. Mai bine faci economii pentru sărbătorile care se apropie cu paşi repezi.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 20156-Leu

Pentru cei născuţi sub acest semn zodiacal,banii sunt un capitol destul de sumbru. Dacă lunile trecute ai găsit soluţii pentru a ieşi din impas,probabil că nici luna aceasta nu se va încheia pe minus,dar cert este că nu îţi va fi deloc uşor să te menţii pe linia de plutire. Faci mari economii,doar eşti expertă la asta.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Fecioară

Din cauza unor datorii mai vechi,pe care a venit timpul să le achiţi,luna aceasta ar putea fi una mai dificilă. Vei fi cu banii la limită,însă priveşti partea plină a paharului. Nu intri în luna cadourilor cu datorii.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Balanţă

Eşti o norocoasă. Pentru tine socoteala din târg chiar se potriveşte cu cea de acasă. Semnezi un contract important care îţi va asigura stabilitatea financiară o bună perioadă de acum încolo. Fii totuşi cumpătată. Niciodată nu se ştie ce îţi rezervă astrele.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Scorpion

Investiţiile şi cheltuielile au nevoie şi de aprobarea familiei,aşa că este indicat să te împaci cu partenerul,dacă vrei să mergi în minivacanţa de final de lună. Resurse financiare sunt destule,numai la capitolul armonie familială par să fie mici probleme.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Săgetător

Luna aceasta vei culege roadele muncii tale din ultima perioadă. Aşadar,nu degeaba ai stat luni întregi peste program la serviciu. Este posibil să obţii o promovare sau o primă importantă care va stârni reacţii din partea colegilor.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Capricorn

Progresul financiar va prinde contur în noiembrie. Îţi vei găsi un nou job,mai bine plătit,sau vei fi avansată în funcţie. Este posibil chiar să primeşti o moştenire sau să obţii împrumutul dorit.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Vărsător

Pe plan financiar stai foarte rău în prima parte a lunii,dar situaţia se remediază spre finalul lui noiembrie. Eşti în plină armonie cu cei din jur,iar asta te ajută să treci peste faptul că bugetul tău este la limită.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2016-Peşti

Vei încasă în sfârşit banii pe nişte proiecte mai vechi,iar asta te scoate din impasul financiar în care ai fost în ultimele luni. Pentru a te bucura de bani,ai grijă la cheltuielile inutile. Altfel rişti să rămâi curând iar fără ei.Recente

Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg