Horoscopul chinezesc al banilor 2016

1 67417 original jpg jpeg

Anul 2016 se află sub semnul Maimuţei de foc. Începe pe 8 februarie 2016 şi se termină pe 27 ianuarie 2017. Este un an agitat, cu mult neprevăzut şi răsturnări incredibile de situaţii. Află ce-ţi rezervă astrele!

Şobolan

Aşteaptă-te la pierderi sau la cheltuieli neprevăzute. Fii atentă la cum îţi gestionezi bugetul.

Bivol

Reuşeşti să-ţi gestionezi bine bugetul şi reuşeşti să faci mici investiţii în casă. Unele dintre voi ar putea împrumuta bani unui membru al familiei.

Tigru

Poţi să păstrezi echilibrul bugetului,dar cu preţul a numeroase eforturi. Pentru a păstra o situaţie financiară acceptabilă,dă dovadă de prudenţă şi încearcă să previi situaţii neprevăzute.

Iepure

Un an excelent pentru a-ţi ameliora situaţia financiară şi pentru a câştiga mai mult. Poţi chiar să faci o investiţie!

Dragon

E un an bun ca să-ţi stabilizezi situaţia financiară şi pentru a stăpâni mai bine cheltuielile.

Şarpe

Poţi conta pe protecţia astrelor,din punct de vedere financiar. Astfel,vei reuşit să păstrezi un echilibru şi să multiplici intrările de bani în puşculiţă. Pentru unele dintre voi,însă,anul maimuţei poate însemna un eşec din punct de vedere al gestionării bugetului.

Cal

Trebuie să-ţi gestionezi finaţele mai cu măsură şi să eviţi cheltuielile inutile. Stabileşte din timp limite de buget,ca să nu le depăşeşti.

Capră

Din punct de vedere financiar,este un an bun pentur tine. Îţi vor creşte veniturile iar situaţia financiară ţi se va ameliora. Pentru unele dintre voi,este un an excelent pentru investiţii.

Maimuţă

Influenţele cosmice îţi vor permite să trăieşti mai bine şi să cunoşti o evoluţie financiară ineresantă. Te simţi sigură pe portofel şi faci cheltuieli care-ţi măresc confortul cotidian.

Cocoş

O parte din voi vor veni în ajutorul unui prieten,susţinându-l financiar. Pentru celelalte,veţi vestiona foarte bine bugetul pe tot parcursul anului.

Câine

Este un an în care-ţi permiţi să faci cheltuieli care îţi fac plăcere. Ba chiar,cu un pic de efort,poţi face mici investiţii pentru a-ţi îmbunătăţi confortul casnic.

Mistreţ

Şi anul acesta vei face eforturi pentru a-ţi redresa situaţia financiară. Dă dovadă de prudenţă în continuare şi gestionează strâns bugetul.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg