Horoscopul chinezesc: anul Maimuţei de Foc

1 73499 original jpg jpeg

Noul an chinezesc începe la 8 februarie 2016 şi se termină în data de 27 ianuarie 2017. Va fi sub semnul maimuţei de foc - simbolul neprevăzutului, al observaţiei, al adaptării, al răsturnărilor de situaţii... Descoperă ce schimbări vor avea loc în viaţa ta, în lunile ce urmează.

Şobolan

Anul Maimuţei îţi dă ocazia să stabileşti mai uşor priorităţile. Acţionezi în armonie cu tine însăţi şi profiţi de ocaziile care se ivesc. Avansezi satisfăcător în proiectele tale. Atenţie la cheltuieli! În dragoste,sunt posibile schimbări interesante.

Bivol

Nu te aştepta la lucruri extraordinare în acest an. Traversezi zilele cu optimism. La serviciu,stai în banca ta,pentru a nu atrage invidia. Dacă îţi gestionezi bine banii,faci schimbări în casă. În dragoste,cauţi înnoirea.

Tigru

Astrele sunt favorabile comunicării şi deschiderii sociale. Îţi faci noi relaţii şi noi prieteni,ţi se dau noi responsabilităţi. Pe plan financiar,găseşti echilibrul,dar după ceva eforturi. Din fericire,sănătatea nu-ţi joacă feste – ba chiar rezolvi probleme mai vechi.

Iepure

Este o excelentă perioadă pentru noi oportunităţi. La muncă,te impui şi faci faţă greutăţilor. Ai ocazia să-ţi ameliorezi situaţia financiară,ba chiar să faci investiţii. În chestiuni de inimă,eşti atentă şi senzuală. Cu sănătatea stai bine,dacă eviţi excesele.

Dragon

Un an foarte bun. Astrele te ajută în numeroase domenii. Eşti plină de energie şi depăşeşti obstacolele care pot să apară în viaţa profesională,ba chiar să te perfecţionezi în anumite domenii. Reuşeşti să menţii echilibrul financiar,de cuplu şi emoţional.

Şarpe

Astrele îţi sunt favorabile atât în dragoste cât şi pe plan profesional – în schimb,nu te protejează de posibile griji financiare şi nici de mici necazuri cu sănătatea. La capitolul bani,există şanse să te redresezi,ba chiar să găseşti un echilibru mulţumitor!

Cal

Un an excelent,pe toate planurile! Familia este o prioritate. La serviciu,avansezi pas cu pas. Şi,dacă gestionezi mai chibzuit finanţele,o mulţime de planuri ţi se îndeplinesc. În dragoste şi în sănătate,suişuri şi coborâşuri – aşa că nu te epuiza!

Capră

Astrele te protejează în acest an. Faci faţă unor momente dificile pe plan familial. La muncă,ţi se recunosc meritele şi eşti susţinută de superiori. Ai şansa să-ţi măreşti veniturile,ba chiar să faci investiţii! Cu dragostea stai bine,dar eşti solicitată pe plan psihologic.

Maimuţă

 Este un an foarte bun în domenii care presupun schimburi,negocieri,muncă de echipă,deplasări. Pentru tine,e perioada perfectă ca să închizi un capitol din viaţă şi să deschizi un altul. Pe plan profesional,e un an propice perfecţionărilor. Ai o frumoasă evoluţie pe plan financiar,la fel şi în viaţa de cuplu.

Cocoş

Nu e deloc anul tău – lupţi din greu să treci linia de sosire. Multe situaţii neprevăzute îţi dau proiectele peste cap. Totuşi,te poţi baza pe susţinerea celor din jur,iar eforturile îţi sunt finalmente recompensate. Cu finanţele stai bine,în dragoste ai o cumpănă,dar te redresezi. Te aşteptă noi aventuri!

Câine

Un an bun,în general,cu un plus la capitolul dragoste,finanţe şi vitalitate. Reuşeşti cam tot ce-ţi propui,cuvântul-cheie fiind dialog. Faci mici investiţii,iar dragostea îţi surâde. Nu uita să-ţi cruţi energiile!

 Mistreţ

Este un an cu bune şi cu rele. Ai legături mai strânse cu familia şi cu anturajul,îţi vezi eforturile recompensate la serviciu. Faci eforturi susţinute pentru redresarea situaţiei financiare. În dragoste,multe semne de întrebare – eşti indecisă! Relaxează-te,astfel îţi vei gestiona mai uşor emoţiile.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg