Horoscopul lunii august. Ieşim furtunos din zona de confort, ne satisfacem plăceri şi ne asumăm consecinţe

1 shutterstock 1908067048 jpg jpeg

August se anunţă a fi destul de diferit de celelalte luni ale verii. Ne-am revenit la normal, am călătorit, am participat la evenimente şi ne-am întâlnit cu cei dragi, dar acum, este necesar să echilibrăm balanţa. Astrologic, se întrevede o perioadă tensionată, iar pe planul sănătăţii, sunt în continuare turbulenţe. Conflictele care mocnesc de ceva vreme între liderii importanţi ai lumii pot izbucni în august.

În lupta pentru putere intră şi masele de oameni, aşa că nu este exclus ca în această lună să se lasă cu „artificii‟, ameninţări şi consecinţe greu de suportat. Se face o diferenţă între cei care şi-au văzut de treabă şi au fost oneşti, consecvenţi în planurile lor şi au acţionat fără scopuri ilicite, şi cei care au căutat putere şi aspecte materiale. Cei din urmă vor fi „pedepsiţi‟, dacă activitatea lor îndoielnică s-a întins pe mai multe luni ale acestui an. Practic, acum se semnează statele de plată.

Spre finalul primei decade a lunii, odată cu Luna nouă din Leu, pe 8 august, apare o dorinţă generală de a ieşi în afara zonei de confort, în timp ce Uranus, planeta inovaţiei, ne dă imbold să creăm. Mai mult, pe 11 august, Mercur intră în semnul Fecioară, care se concretizează prin creşterea calităţii planurilor şi strategiilor. Începând cu jumătatea lunii, suntem guvernaţi cu toţii de zodia frumuseţii şi a plăcerilor, Balanţă, care face ca relaţia cu ceilalţi să fie mult mai plăcută. După 22 august, când începe oficial sezonul Fecioarei, are loc o nouă Lună plină în Vărsător, iar Jupiter, planeta binecuvântărilor, apare în peisajul astral, ajut\ndu-ne s[ devenim mai optimişti şi plini de speranţă.

Berbec

Luna august este pentru tine încărcată de erotism şi dorinţă de aventură. Indiferent pe care plan simţi să aduci noutatea în viaţa ta, astrele promit experienţe strălucitoare, mai ales dacă acţionezi fără să stai mult pe gânduri. De la începutul până la sfârşitul lui august, se întrevăd „focuri de artificii‟ în mod special pe plan amoros.

Taur

Eşti într-o etapă a vieţii în care te gândeşti foarte serios la a fi mai vizibil în societate.  Poate vrei să recreezi modul în care vrei să fii perceput şi să controlezi aspecte din viaţa ta publică, care se aliniază obiectivelor tale. Trebuie să lucrezi la a armoniza părţi cu potenţial contradictoriu din experienţa ta de viaţă. Este indicat să acorzi mai multă atenţie nevoii interioare creative, sunt acolo idei măreţe care merită să fie puse în aplicare.

Gemeni

Luna aceasta închei câteva proiecte semnificative, care au stagnat, şi participi la evenimente de viaţă importante pentru tine. Dar este timpul să schimbi vitezele. Totul în jurul tău poate fi o sursă de inspiraţie. Este indicat să te gândeşti mai mult la detalii şi mai puţin la imaginea de ansamblu. Ar putea fi util să priveşti înapoi la experienţele din copilăria timpurie pentru a găsi indicii să mergi înainte şi să depăşeşti blocaje.

Rac

Se întrevăd noi mişcări financiare la orizont. Indiferent dacă este un nou loc de muncă sau o nouă atitudine faţă de finanţele tale, pregăteşte-te de dinamică pe planul muncii. Acesta este un moment excelent pentru a evalua modul în care lucrezi şi să devii şi mai eficient. Investeşte în calitatea vieţii de zi cu zi. S-ar putea să descoperi că multe lucruri se aşază frumos în viaţa ta, dacă faci unele ajustări.

Leu

Întotdeauna, în august, tu beneficiezi de un nou început. Această perioadă a anului îţi înviorează adesea sentimentul de reînnoire şi de revitalizare în jurul simţului tău de sine. Cine eşti şi cine devii sunt întrebări la care te gândeşti chiar acum. Similar cu luna trecută, unele realizări despre relaţiile cu cei din jur continuă să iasă la lumină. Este important să exersezi să ceri ajutor.

Fecioară

Prima jumătate a lunii te va face să descoperi că există un buton de oprire în ceea ce priveşte exagerarea grijilor. Uneori, o să ţi se pară dificil să iei decizii pentru tine. Aşadar, fă-ţi timp şi fii mai hotărât în ceea ce te priveşte. Pe măsură ce luna se desfăşoară, vei fi inspirat să reporneşti şi să creezi strategii pentru o relaţie mai sănătoasă cu tine – corp, minte şi spirit.

Balanţă

Resursele tale creative se manifestă prin noi senzaţii vizuale, sunete şi mirosuri. Cu toate acestea, eşti şi vei fi invitat să te ocupi de introspecţie şi de analiză interioară, din copilăria timpurie până în prezent. În ciuda nevoii pe care o resimţi faţă de a te afirma, tratează retragerea la care vei fi supusă ca parte a procesului de creaţie. La jumătatea lunii, vei începe să te simţi mult mai optimist şi mai empatic. Toată luna, vei găsi inspiraţie oriunde vei vedea cu ochii.

Scorpion

În august, te aşteaptă multe schimbări. Unele deliberate, altele neaşteptate. Oricum ar fi, te afli pe un nou val de entuziasm privind planurile tale de viitor. Acesta este un moment absolut excelent pentru a stabili câteva strategii, dar nu uita să fii deschis şi la devieri. Faci pace cu trecutul şi mergi mai departe, dintr-un loc hotărât. Chiar dacă este posibil să nu obţii sprijinul tuturor pentru deciziile tale, rămâi deschis la feedback şi continuă să ai încredere şi în tine.

Săgetător

Există o serie de activităţi din culise care îţi atrag atenţia în acest moment. Acestea te ajută să declanşezi şi să reformulezi unele dintre modalităţile prin care înveţi şi evoluezi. S-ar putea să te afli sub un fel de presiune pentru a fi mai vizibil. Însă apelezi la moduri pe care le simţi deopotrivă înspăimântătoare, dar şi interesante.

Capricorn

Luna asta, începi să evaluezi activele materiale ale vieţii – bani, resurse şi cel mai important, timpul tău. Acest lucru te încurajează, de asemenea, să faci bilanţul tipurilor de parteneriate pe care le ai în grijă. Te afli într-un nou punct de joasă altitudine, dar începi să creşti din nou. Pregăteşte-te pentru recunoaşterea binemeritată a contribuţiilor tale începând cu jumătatea lunii şi în continuare.

Vărsător

Diferitele tipuri de parteneriate şi dinamica relaţiei sociale sunt în centrul atenţiei. Probabil că vei ajunge la concluzii cu privire la modul în care unii oameni din viaţa ta sunt aici pentru o lungă perioadă de timp. Relaţiile cu cei din jur, dar şi relaţia cu tine necesită multă disciplină şi empatie, totodată, oricât de clişeistic sună.

Peşti

Apar lucruri noi pentru tine în ceea ce priveşte munca, proiectele şi îngrijirea personală. De asemenea, unele dintre programele vechi, care acţionează pentru vindecarea emoţională, beneficiază de o repornire structurală profundă. Pe măsură ce navighezi prin schimbări în viaţă, aminteşte-ţi că modul în care oamenii se raportează la tine poate fi o sursă de inspiraţie şi de informaţii preţioase pentru viitorul tău de succes.

@shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg