Horoscopul lunii noiembrie 2016

1 71569 original jpg jpeg

Dacă eşti nerăbdătoare să descoperi ce îţi rezervă astrele în luna noiembrie, află că zodiile favorizate vor fi Scorpion şi Vărsător, însă se întrevăd câteva oportunităţi pe plan financiar şi emoţional şi pentru alte zodii.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Berbec

Începi luna cu dreptul,dar ai grijă la excesele de orice gen. Din punct de vedere al sănătăţii,este posibil să ai ceva probleme cu inima,însă va fi mai mult o sperietură decât ceva grav. Pe plan financiar îţi merge extraordinar,aşa că este momentul să economiseşti pentru Crăciun.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Taur

Capul sus. Mai e foarte puţin până la sărbătorile de iarnă,atât de dragi ţie. Până atunci,faci liste de cumpărături,cauţi idei de cadouri. Pe plan sentimental,este posibil să treci prin momente de cumpănă,să te întrebi dacă relaţia în care eşti are sau nu un viitor. Lasă timpul să decidă.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Gemeni

Vin şi vremuri bune pentru tine,chiar dacă nu imediat. E adevărat că în prima săptămână din lună toate par să meargă pe dos,de la datoriile care continuă să se adune,până la certurile interminabile cu partenerul. În a doua parte a lunii,însă,lucrurile par să se aşeze.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Rac

Este momentul să faci nişte controale mai amănunţite,căci nişte probleme mai vechi de sănătate încep să se agraveze. Oboseala îşi spune cuvântul şi numai compania celor dragi te poate ajuta să scapi de stres şi de epuizare. Pe plan financiar nu ai de ce te plânge.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Leu

Pentru unii nativi,luna noiembrie pare să fie de bun augur pe plan financiar. Fie închei o afecere care era de mult în discuţii,fie câştigi un premiu considerabil. Prietenii îţi sunt alături la bine şi la greu,dar nu toţi sunt sinceri,aşa că fii puţin mai sceptică.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Fecioară

Noiembrie pare să fie cea mai bună lună din an. Chiar dacă afară plouă încontinuu,pe strada ta răsare,în sfârşit,soarele. Rezolvi nişte divergenţe cu iubitul,iar din punct de vedere financiar situaţia pare să se remedieze.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Balanţă

Un ceai fierbinte,o carte bună şi braţele calde ale partenerului sunt tot ce ai nevoie pentru a trece peste frigul de afară. În rest,nu sunt veşti excelente pe niciun plan,dar nici rele. Pentru tine,noiembrie va fi doar o lună liniştită de toamnă,fără evenimente majore.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Scorpion

Nativii în Scorpion sunt răsfăţaţii zodiacului. Se întrevăd noi oportunităţi de colaborare,ceea ce va ridica mult venitul familiei. Dai de cap unor probleme de sănătate mai vechi,iar iubitul pare la fel de fascinat de tine,ca la începutul relaţiei.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Săgetător

Dacă nu ai prea mari aşteptări în această lună,nu rişti să fii dezamăgită. Deşi din punct de vedere financiar nu ai motive să te plângi,sentimental se pare că sunt mari şanse să trăieşti o mare dezamăgire:fie nici de data asta nu îţi găseşti marea dragoste,fie te desparţi de cel lângă care te vedeai îmbătrânind.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Capricorn

Luna astaai grijă la ce acte semnezi. Nu este exclus ca cineva să încerce să obţină foloase de pe urma muncii tale. În familie apar unele mici dispute,dar situaţia revine rapid la normal. Partenerul de viaţă îţi pregăteşte o surpriză de proporţii.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Vărsător

Nativii acestei zodii pot trece prin schimbări importante,fie la locul de muncă,fie în viaţa de familie. Ai încredere în prietenii tăi dacă nu ştii ce decizii să iei. Ei te vor sfătui cel mai bine.

Horoscopul lunii noiembrie 2016 – Peşti

Banii nu sunt o problem pentru tine luna asta. Mai greu cu sănătatea-apar câteva probleme care te vor obliga să mergi de urgenţă la spital,fie pentru un consult,fie pentru nişte analize sau chiar o operaţie.Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg