Horoscopul sănătăţii pentru luna decembrie

1 72109 original jpg jpeg

Iarna, virozele îşi fac de cap, însă nu acestea sunt cele mai mari probleme care îţi pot pune sănătatea în pericol. Se pare că şi în această situaţie planetele au un cuvânt important de spus. Iată, deci, ce îţi rezervă astrele, din punct de vedere al sănătăţii, în luna decembrie.

Horoscopul sănătăţii-Berbec

În această lună,Berbecii sunt predispuşi la boli respiratorii,aşa că trebuie să bei mai multe ceaiuri cu efect bronhodilatator. Totuşi,afară de aceste mici probleme,nimic nu îţi va umbri zilele de sărbători.

Horoscopul sănătăţii-Taur

Oboseala şi stresul acumulate în ultima perioadă îşi spun cuvântul. Deşi eşti o fire puternică şi rezistentă la oboseală,se pare că a venit momentul să îţi iei o bine-meritată vacanţă. Te poţi relaxa mergând la munte,la schi. Nu îţi fie teamă de răceală. Sistemul tău imunitar este în formă aproape maximă.

Horoscopul sănătăţii-Gemeni

Gemenii stau cel mai bine din punct de vedere al sănătăţii în această perioadă a anului. Nicio viroză cât de mică nu îndrăzneşte să se apropie de tine,nicio afecţiune şi nicio bacterie nu îţi vor invada corpul. Poate doar nişte mici dureri de cap să te necăjească,dar vei scăpa uşor de ele.

Horoscopul sănătăţii-Rac

Nativii din zodiac Rac sunt predispuşi la infecţii ale traactului urinar în luna decembrie. dacă vrei ca sărbătorile să nu te prindă cu dulapul plin de medicamente,cel mai bine este să îţi faci un set complet de analize,înainte.

Horoscopul sănătăţii-Leu

Dintotdeauna ai fost mai sensibilă iarna,oricât de puternică ţi-ar plăcea să te consideri. Pentru a preîntâmpina o gripă care să te ţintuiască la pat zile bune,ia un supliment pentru întărirea imunităţii sau bea ceai de cătină,consumă cât mai multă lămâie,citrice şi miere.

Horoscopul sănătăţii-Fecioară

Organizată,cum te ştie lumea,ţi-ai făcut deja toate analizele şi,probabil,chiar şi vaccinul antigripal. iar dacă ai uitat de ele,nu este timpul pierdut. Afară de sensibilitatea ta la frig,nu există alte probleme care să îţi pună sănătatea în pericol.

Horoscopul sănătăţii-Balanţă

Nativii zodiei Balanţăsunt predispuşi la probleme psihice. Ai grijă să dormi suficient şi să te hrăneşti bine,pentru a nu lăsa stresul să se acumuleze. Deşi cariera este pe primul loc pentru tine,a venit momentul să te mai ocupi şi de sănătatea ta.

Horoscopul sănătăţii-Scorpion

Inima îţi va da palpitaţii în prima parte a lunii. Nu te speria,însă,pentru cei mai mulţi nativi va fi doar o alarmă falsă. Dar,pentru liniştea ta,cel mai bine este să mergi la un specialist.

Horoscopul sănătăţii-Săgetător

Fire activă,nativul Săgetătorare sistemul imunitar destul de rezistent. Nu va fi o surpriză pentru nimeni dacă virozele te vor ocoli şi în acest sezon. Ai totuşi grijă la bolile infecţioase. Chiar dacă tu eşti oarecum ferită de ele,asta nu înseamnă că nu poţi fi purtător.

Horoscopul sănătăţii-Capricorn

Predispuşi la îngrăşare,Capricornii ar trebui să fie foarte atenţi la alimentaţie în perioada sărbătorilor,deşi tentaţiile sunt foarte mari.

Horoscopul sănătăţii-Vărsător

Eşti puţin mai sensibilă în această perioadă a anului şi se pare că acţionezi ca un magnet pentru toate bacteriile şi virusurile. Protejează-te mai mult,pune-ţi o eşarfă la gât,consumă alimente bogate în vitamina C şi stai la distanţă de cei care ştii că sunt răciţi sau că au gripă.

Horoscopul sănătăţii-Peşti

Stresul a atins cote maxime în cazul tău,de aceea este indicat să iei o pauză,chiar dacă sunt multe proiecte în aşteptare şi ţi se pare că Pământul nu se învârte fără tine. Lucrurile pot funcţiona şi în absenţa ta… doar că uneori mai greu.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg