Horoscopul săptămânii 22-28 iulie adus de Camelia Pătrăşcanu! O zodie trece prin momente dificile, iar alta primeşte veşti bune

1 camelia patrascanu horoscop 22 28 ianuarie jpg jpeg

Persoanele născute în zodia Gemeni au parte de evenimente pe care n-au cum să le influenţeze, potrivit previziunilor astrologice realizate de Camelia Pătrăşcanu, pentru săptămâna 22-28 iulie.

. Pot avea propuneri sau pur şi simplu nu mai vor să facă parte dintr-un angrenaj al lor şi îşi propun să pună accent pe lucrurile care le fac bine, care le dezvăluie autenticitatea în raport cu lumea.

Taurii au parte de o săptămână ghidată bine de un simţ al autoprotejării, prin urmare este recomandat să lase lucrurile să-şi urmeze cursul firesc. Miercuri si joi sunt zilele cele mai iritabile unde se pot dovedi mai sensibili, mai uşor de aprins. Prudenţa este cheia.

Gemenii au o săptămâna plină de evenimente pe care nu le pot influenţa.  Trebuie să le lase să-şi urmeze cursul să nu intre în coliziune cu alţii, cu celălalt şi să se axeze pe sănătate şi alte probleme de fond legate de sine.

Racii au o săptămână plină de coerenţă cu ei înşisi indiferent ce le spun cei din jur. Dacă vor rămâne pe orbita lor, indiferent de criticile primite vor avea parte de multe surprize plăcute şi reuşite mult aşteptate. Miercuri şi joi sunt suprinşi de ce află de la alţii.

Leii au o săptămână în care adevărul şi cântărirea noţiunilor a valorilor este foarte importantă.Nu din perspectiva câstigului sunt ei mânaţi, ci de moralitate, de tot ceea ce contează la nivel lăuntric din punct de vedere sufletesc.

Are o săptămână foarte bună, veşti bune curg de la autorităţi, oameni cheie aflaţi în funcţii de conducere şi ei se afirmă pe plan profesional unde strălucesc. Pot fi foarte surprinse de propunerile ce vin, mai ales dacă au făcut o figură frumoasă în ultimele săptămâni.

Balanţele sunt cu ochii pe partner. Vineri şi joi vizează intenţiile persoanelor cu care se anturează. Sunt interesaţi de ce vor oamenii din jurul lor. Vineri primesc lămuriri.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg