Horoscopul săptămânii 8-14 iulie, adus de Camelia Pătrăşcanu! Zodiile care vor suferi teribil şi vor avea probleme cu banii

1 camelia jpg jpeg

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul săptămânii 8-14 iulie, iar veştile nu sunt bune. Berbecii trebuie să se ferească de certuri, iar Leii au nevoie de afecţiune din partea celor dragi.

Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, aici!

.  Au o săpămână mai încercată unde trebuie să se ferească de certuri şi consumul de energie. Toate aceste lucruri le pot afecta, nu doar orgoliul, ci şi sănătatea. 

Sunt legaţi profund în această săptămână de căminul lor, al familiei. Aceştia nu prea au chef de alţii şi îşi apără confortul cu vehemenţă.

. Primesc mici atenţionări legate de sănătate şi buget. Astfel vor scoate bani din buzunar pentru alţii.

Pentru raci există posibilitatea de a se distra cu bani mai puţini, dacă înţeleg limitele propriului buget.

Au foarte multe lucruri de reglat în viaţa lor. Pentru ei e neovie de un ”Te iubesc” din partea celor dragi, care se află la inima lor şi de la care au aşteptări.  

. Au o săptămâna plină care le angrenează în activităţi cu scopuri financiare. Multe cheltuieli vin la iniţiativa sau cerinţa altora. Fără bani împrumutaţi, ar fi un sfat extrem de util pentru ei în această perioadă.

. Sunt foarte emotive şi astfel parcurg diverse stări , ce-i pot pune în încurcătură cu alţii, în special cu cei aflaţi în funcţii de autoritate. Ele au reacţii foarte emoţionale şi orgolioase. Nativii acestei zodii, nu sunt pregătiţi pentru aventuri sau să accepte lucruri noi.

Citeşte continuarea articolului,Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg