Au depășit provocări incompatibile cu viața, însă au murit într-un mod absurd

De-a lungul timpului, au existat oameni care au supraviețuit în fața unor provocări incompatibile cu viața, însă au murit într-un mod banal. Crezi că a fost predestinat? 

image

Îți prezentăm câteva povești reale ale unor oameni care și-au pierdut viața într-un mod absurd. Unii dintre ei chiar ironic, cum ar fi bărbatul care s-a înecat, în timp ce se afla la o petrecere organizată de salvamari.  

Înecat la o petrecere a salvamarilor

În anul 1985, un bărbat pe nume Jerome Moody, din New Orleans, a participat la o petrecere organizată de către salvamarii din zonă, cu scopul de a sărbători faptul că în orașul lor nimeni nu a murit înecat, în acel sezon. Ironic, Jerome Moody s-a înecat în piscina de la acel eveniment, iar nimeni nu a mai putut face ceva pentru a-i salva viața. 

Sportiv doborât de un cui 

În timpul vieții, Zishe Breitbart (foto) s-a remarcat în spectacolele sale de forță, în cadrul cărora ridica greutăți extreme. În anii 1920, acesta era cunoscut drept „cel mai puternic om din lume”.

Citește și: Dom Perignon a murit virgin! Ce alte personalități n-au cunoscut plăcerea fizică?

Din păcate, sportivul s-a rănit accidental cu un cui, care i-a intrat în genunchi. Rana s-a infectat, ducând la otrăvire și, în cele din urmă, la deces. 

A scăpat de condamnare, dar s-a electrocutat din greșeală 

Deși avea statutul de criminal, Michael Anderson Godwin a scăpat de condamnarea la moarte prin electrocutare. Ironia sorții a făcut ca Michael să își găsească sfârșitul electrocutat, în timp ce se afla pe scaunul de toaletă. Cum a fost posibil?

Bărbatul a mușcat dintr-un cablu electric, în timp ce încerca să repare o pereche de căști care erau conectate la televizor. 

A băut prea mult suc de morcovi 

Sucul de morcovi este o băutură extrem de sănătoasă, însă nu și în exces. Cel mai bun exemplu este Basil Brown, un bărbat care a murit în anul 1974, din cauza excesului de suc de morcovi.

El a consumat această băutură în cantități uriașe, ceea ce a dus la ciroză hepatică și, ulterior, la deces. 

Vezi și: Jack Daniel, creatorul faimosului whiskey, omorât de propriul seif

Demonstrație eșuată! 

În anul 1993, un avocat pe nume Gary G. s-a aruncat de la fereastra Centrului Toronto-Dominion pentru a le demonstra studenților săi că sticla ferestrei era indestructibilă. Din nefericire, geamul ferestrei s-a spart, iar avocatul a căzut în gol de la etajul 24. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg