Dom Perignon a murit virgin! Ce alte personalități n-au cunoscut plăcerea fizică?

Unele dintre cele mai cunoscute personalități din lume, de-a lungul istoriei noastre, au avut o viață privată… diferită de ceea ce era norma societății în care trăiau. Nu s-au căsătorit, n-au avut copii și nici nu există vreo dovadă care să ateste vreo relație intimă cu cineva. Cine sunt cei mai mari virgini ai tuturor timpurilor?

image

Trist sau nu, unii oameni deveniți faimoși în domeniul lor de activitate au părăsit acest pământ fără să fi cunoscut vreodată plăcerea carnală. Unii au ales să-și păstreze virginitatea tot restul vieții lor, alții n-au reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor vreunui partener de sex și au rămas pe veci nesatifăcuți în dormitor, iar câțiva au considerat că sexul le-ar distrage atenția de la ceea ce avea de realizat pe lumea acesta - cariera lor plină de succes.

Dom Perignon

Dom Perignon, cel după care a fost denumită faimoasa șampanie de lux, era, de fapt, un călugăr benedictin, care a murit virgin. Cu toate că băutura lui reușea să relaxeze pe toată lumea și devenea centrul unor petreceri epocale, Perignon nu s-a bucurat niciodată de atingerea umană în sensul biblic al cuvântului. Ironic, nu-i așa?

Maica Teresa

Și-a dedicat întreaga viață proiectelor filantropice și ajutorării celor năpăstuiți, așadar, în cazul ei, a fost o alegere clară să-și păstreze virginitatea până la moarte, în încercarea de-a fi o cât mai bună măicuță catolică. Și a reușit, evident!

Adolf Hitler

Cu toate că a fost însurat cu Eva Braun, multă lume îl suspecta pe liderul nazist că a fost virgin întreaga lui viață. Se pare că nu s-a culcat niciodată cu soția lui și circulau zvonuri cu privire la o posibilă bisexualitate a lui. Totuși, întreaga teorie despre faptul că n-a făcut niciodată sex e contrazisă de istoricii care susțin că Hitler a avut sifilis, la un moment dat, ceea ce face posibilă apropiarea fizică de cineva. Hm, cazul lui rămâne, așadar, neclar!

Vezi şi: Isaac Newton nu s-a însurat niciodată şi a murit virgin la 84 de ani. Care a fost motivul?

Isaac Newton

Omul de știință britanic nu s-a însurat niciodată, era extrem de retras și ducea o viață discretă, izolată chiar de restul lumii. Preocupat doar de carieră, Isaac Newton ar fi murit virgin, dacă e să luăm în calcul ipotezele istoricilor.

Andy Warhol

Într-un interviu oferit în 1980, artistul a recunoscut că era virgin. Andy Warhol a murit șapte ani mai târziu, iar statusul vieții sale intime a rămas, cel mai probabil, același.

Nicola Tesla

Inventator și promotor al electricității, Tesla s-a abținut de la sex toată viața lui. A fost alegerea lui să nu se complice cu astfel de activități bulversante, fiind ferm convins că relațiile intime n-ar fi făcut decât să-i distragă atenția de la invențiile și experimentele lui solicitante.

J. Edgar Hoover

Directorul FBI nu s-a însurat niciodată și, mai mult de-atât, a trăit împreună cu mama lui cea mai mare parte a vieții lui de adult. Apropiații lui îi suspectau fie că era homosexual, fie că nu se culcase niciodată cu o femeie sau cu un bărbat.

Vezi şi: Viața intimă a lui Einstein. I se plângea fiicei de succesul avut la femei

Lewis Carroll

Autorul cărții „Alice în Țara Minunilor” n-a avut nici el nicio idilă cu vreo femeie. În cazul lui, acuzațiile care-i erau aduse erau mai grave decât a oricăruia din această listă de virgini celebri, doarece lumea bănuia că era pedofil. Carroll deținea o colecție impresionantă de fotografii cu fetițe dezbrăcate.

Hans Christian Andersen

Celebrul scriitor danez, cunoscut mai ales pentru basmele sale minunate și povestea „Mica sirenă”, n-a ajuns niciodată în pat cu cineva. A avut mici îndrăgosteli atât față de femei, cât și față de bărbați, însă nu s-a consumat niciuna dintre ele, se pare.

Foto - Shutterstock



Recente

Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg