Mituri false despre Tauri

1 71657 original jpg jpeg

Când nu cunoşti bine un Taur, îi pui eticheta clasică: de încăpăţânat, egoist, egocentrist şi iubitor de tot ce înseamnă lux. Adevărul este că acestea nu sunt decât nişte mituri. Te invit să cunoşti latura adevărată a unui Taur.

Taurii îşi doresc să pară puternici,încrezători,şi lasă impresia că au mereu situaţia sub control. La urma urmei,de aceea şi reuşesc să facă ceea ce alte semne nu izbutesc. Aşa că,atenţie la etichetele puse. Aceste "trăsături" care par să caracterizeze persoanele năcute între 21 aprilie şi 21 mai pur şi simplu nu sunt adevărate,cel puţin nu în totalitate.

Sunt insensibili

Probabil nu ai cunoscut niciodată cu adevărat un Taur,dacă tinzi să crezi mitul acesta. Nu,în interior,sub carapacea de om insensibil,aceştia au o inimă mare. Dacă pot face ceva,orice,să curme suferinţa cuiva,nu vor ezita nicio clipă. În schimb,dacă situaţia pare fără ieşire,preferă să se acopere cu un strat protector,de falsă indiferenţă,care le oferă auto-protecţie în faţa suferinţei.

Pun propria persoană pe primul plan

Acest mit este complet fals. Sigur,poate că-şi prioritizează obiectivele-ca orice om ordonat,dar atunci când vine vorba de cineva drag,sunt primul semn dispus să renunţe la tot. Pentru Tauri,familia,prietenii,rudele sunt pe primul loc.

Sunt geloşi şi invidioşi

Acest lucru este ridicol. Da,poate că stau cu ochii pe cel pe care-l iubesc,dar nu în mod obsesiv,nu cât să îl sufoce. Da,poate că le-ar plăcea să aibă ceea ce au alţii,dar asta nu înseamnă că râvneşte cu ură,la modul la care ar vrea mai bine să nu aibă nimeni,dacă ei nu au. Se bucură la fel ca oricare altul pentru binele aproapelui şi le place să ştie că partenerii lor suntatrăgătorişi pentru alte persoane.

Iubesc luxul

Deşi le plac bijuteriile scumpe,obiectele decorative de valoare,hainele de firmă,asta nu înseamnă că nu se bucură şi de cadourile simple. O felicitare sau o floare pot trezi în inima unui taur o bucurie la fel de mare ca şi primirea unui dar scump. De latfel,pot purta la gât coliere din pietre false,dar au bunul gust de a le asorta în aşa fel încât nimeni să nu îşi dea seama că accesoriile lor nu sunt de designer sau că nu au avut un preţ extrem de mare.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg