Mituri false despre Tauri

1 71657 original jpg jpeg

Când nu cunoşti bine un Taur, îi pui eticheta clasică: de încăpăţânat, egoist, egocentrist şi iubitor de tot ce înseamnă lux. Adevărul este că acestea nu sunt decât nişte mituri. Te invit să cunoşti latura adevărată a unui Taur.

Taurii îşi doresc să pară puternici,încrezători,şi lasă impresia că au mereu situaţia sub control. La urma urmei,de aceea şi reuşesc să facă ceea ce alte semne nu izbutesc. Aşa că,atenţie la etichetele puse. Aceste "trăsături" care par să caracterizeze persoanele năcute între 21 aprilie şi 21 mai pur şi simplu nu sunt adevărate,cel puţin nu în totalitate.

Sunt insensibili

Probabil nu ai cunoscut niciodată cu adevărat un Taur,dacă tinzi să crezi mitul acesta. Nu,în interior,sub carapacea de om insensibil,aceştia au o inimă mare. Dacă pot face ceva,orice,să curme suferinţa cuiva,nu vor ezita nicio clipă. În schimb,dacă situaţia pare fără ieşire,preferă să se acopere cu un strat protector,de falsă indiferenţă,care le oferă auto-protecţie în faţa suferinţei.

Pun propria persoană pe primul plan

Acest mit este complet fals. Sigur,poate că-şi prioritizează obiectivele-ca orice om ordonat,dar atunci când vine vorba de cineva drag,sunt primul semn dispus să renunţe la tot. Pentru Tauri,familia,prietenii,rudele sunt pe primul loc.

Sunt geloşi şi invidioşi

Acest lucru este ridicol. Da,poate că stau cu ochii pe cel pe care-l iubesc,dar nu în mod obsesiv,nu cât să îl sufoce. Da,poate că le-ar plăcea să aibă ceea ce au alţii,dar asta nu înseamnă că râvneşte cu ură,la modul la care ar vrea mai bine să nu aibă nimeni,dacă ei nu au. Se bucură la fel ca oricare altul pentru binele aproapelui şi le place să ştie că partenerii lor suntatrăgătorişi pentru alte persoane.

Iubesc luxul

Deşi le plac bijuteriile scumpe,obiectele decorative de valoare,hainele de firmă,asta nu înseamnă că nu se bucură şi de cadourile simple. O felicitare sau o floare pot trezi în inima unui taur o bucurie la fel de mare ca şi primirea unui dar scump. De latfel,pot purta la gât coliere din pietre false,dar au bunul gust de a le asorta în aşa fel încât nimeni să nu îşi dea seama că accesoriile lor nu sunt de designer sau că nu au avut un preţ extrem de mare.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg