Mult aşteptata "Văduva Neagră" este, din nou, amânată. Noua dată a lansării este 2021

1 shutterstock 721223017 jpg jpeg

Natasha, poreclită şi Văduva Neagră după o specie extrem de periculoasă de păianjeni, este unul dintre personajele principale din seria Marvel. Jucată de Scarlett Johansson, a avut debutul cinematografic în urmă cu 10 ani, în filmul "Iron Man 2".

După ce seria Marvel s-a încheiat cu "Avengers: Endgame" ("Răzbunătorii: Sfârşitul Jocului"), Disney a anunţat câteva noi filme în jurul unor caractere din "Avengers". Printre ele este şi mult aşteptatul "Black Widow" ("Văduva Neagră").

Iniţial, lansarea cinematografică trebuia să aibă loc în luna mai 2020, dar din cauza pandemiei cu noul coronavirus a fost amânată pentru noiembrie 2020. Acum însă, Disney a spus că fiilmul nu va ajunge în cinematografe decât abia pe 7 mai 2021.

Noua dată înseamnă că şi alte filme Marvel sunt amânate, inclusiv "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" ("Shang-Chi şi legenda celor 10 inele"), a cărei premieră cinematografică era programată pe 7 mai 2021, noua dată a "Văduvei Negre". Astfel, "Shang-Chi" este acum programat pentru 9 iulie 2021. Un alt fim amânat este "The Eternals" ("Eternii"), care ar fi trebuit să aibă premiera cinematografică după "Văduva Neagră", deci nu va putea fi vizionat decât după 5 noiembrie 2021.

Actriţa Scarlett Johansson nu este deloc supărată de amânarea lansării, chiar dacă a trecut un deceniu de la apariţia personajului ei. La fel ca şi "Captain Marvel" ("Căpitanul Marvel") şi "Wonder Woman" ("Femeia Minune"), "Văduva Neagră" este un film "feminin", aducând în prim plan povestea unei supereroine. Din punctul de vedere al lui Johansson, vremurile actuale sunt mult mai propice pentru aşa ceva.

"Tuturor celor care mi-au spus că 'Văduva Neagră' ar fi trebuit să se întâmple acum 10 ani, le răspund că filmul nu ar fi fost la fel de substanţial atunci. Pur şi simplu nu îl puteam face. Faptul că filmul apare acum este rezultatul a tot ceea ce se întâmplă în vremurile noastre şi cred că este destul de mişto," a declarat presei actriţa de 35 de ani.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg