Patru cupluri din zodiac care au cele mai frumoase căsnicii. Taur şi Rac, o viaţă împreună

1 cupluri din zodiac cu casnicie fericita jpg jpeg

Chimia dintre două persoane îi poate aduce şi păstra împreună, astfel că tot mai multe cupluri realizează că sunt pe aceeaşi lungime de undă şi decid să-şi unească destinele. Din punct de vedere al astrelor, există zodii care se înţeleg de minune şi ajung să aibă cele mai durabile şi fericite căsnicii.

Din cele 12 zodii, patru perechi se remarcă a fi de top atunci când ajung împreună, căci inspiră încredere, bucurie, respect şi voioşie. 

Taur şi Rac

Nu există înţelegere mai profundă în tot zodiacul, decât cea dintre Taur şi Rac! Cele două semne nu au nevoie de cuvinte pentru a-şi transmite sentimentele, emoţiile sau dorinţele, ci se pricep unul pe altul la un nivel situat deasupra artificialelor percepţii umane, scrie zodiata.com.

Mai important, cele două zodii au şi interese comune! Atât Taurul, cât şi Racul sunt semne familiste, care apreciază o zi luminoasă la picnic, alături de toţi cei dragi, în schimbul unei nopţi intense petrecute pe ringul de dans. Dacă adăugăm şi faptul cele două zodii pun mare preţ pe fidelitate şi loialitate, nu e de mirare că formează una dintre cele mai frumoase căsnicii!

Citeşte şi: Top patru zodii care vor da lovitura în anul 2020. Sunt cele mai norocoase din horoscop şi vor profita de fiecare şansă

Gemeni şi Vărsător

La polul opus faţă de stabilii Rac şi Taur, Gemenii şi Vărsătorul sunt zodii de aer îndrăgostite de aventură! Creativi, plini de originalitate, îşi vor îmbrăţişa unul altuia ideile ieşite din comun cu o fervoare rar întâlnită: nu e de mirare că îi vei vedea escaladând munţi, mâncând de pe jos cu copii din Tibet sau lăfăindu-se la soare pe plajele din Cancun!

Dincolo de spiritul lor intens, cele două zodii împărtăşesc şi dragostea pentru independenţă! Adevărul este că una dintre puţinele lor şanse la fericire în căsătorie este să se găsească reciproc: cu teama lor de angajamente şi nevoia stringentă de a petrece timp în singurătate, cu greu ar putea forma o căsnicie solidă cu orice alt semn. Bonus: compatibilitatea sexuală dintre aceste zodii este pur şi simplu incendiară!

Leu şi Săgetător

Dacă nu faci parte din acest cuplu, cu siguranţă l-ai întâlnit, cel puţin o dată în viaţă. Sunt acei îndrăgostiţi care nu se mai pot dezlipi unul de altul şi a căror pasiune e molipsitoare. Iubire trăită la intensitate maximă, tandreţuri împărtăşite în public şi aceeaşi dorinţă de a trăi viaţa frumos şi de a avea parte de cele mai toride aventuri.

Dacă ai impresia că semnalele de mai sus sunt încurajatoare pentru o relaţie arzătoare, dar nu şi pentru o căsnicie stabilă, află că semnele de foc au şi alte calităţi ascunse. Atât Săgetătorul, cât şi Leul sunt suflete generoase, care se vor susţine până în pânzele albe şi nu se vor abandona la greu. Poate că mariajul lor nu va fi neapărat un crâmpei de cer senin, ci va fi cutremurat şi de fulgere, dar ceea ce contează este că vor şti mereu să îşi risipească norii unul pentru altul!

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Peşti şi Scorpion

Succesul în căsnicie pentru aceste două semne este practic o certitudine! În primul rând, cei doi pun la bătaie intuiţia fenomenală, care îi va ajuta să se înţeleagă mai bine decât oricine. Nu e nevoie de vorbe pentru ca el să ştie că ei îi e greu sau pentru ca ea să priceapă că el are nevoie de spaţiu! De asemenea, cele două zodii trăiesc emoţiile cu intensitate şi ştiu să se dăruiască trup şi suflet: cu siguranţă, vor face una dintre cele mai frumoase perechi.

Romantismul, gesturile tandre şi dovezile măreţe de dragoste nu vor lipsi, dar ceea ce îi va suda pentru totdeauna pe Peşti şi Scorpion este sprijinul oferit. Ambiţios şi tenace, Scorpionul va şti să îşi încurajeze perechea să îşi depăşească limitele, iar Peştii vor fi exact alinarea de care are nevoie războinicul lor partener de viaţă, întors din cruntele bătălii!Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg