Perechile de zodii care se ceartă tot timpul

1 perechile de zodii care se cearta tot timpul jpg jpeg

Te-ai gândit vreodată de ce te cerţi des cu partenerul tău? Asta pentru că nu toate zodiile sunt compatibile între ele. Azi îţi prezentăm perechile de zodii care se ceartă tot timpul. Este indicat să le eviţi pentru bunăstarea ta!

Perechile de zodii care se ceartă tot timpul

Berbec şi Capricorn - se ceartă tot timpul

Nerăbdarea şi impulsivitatea Berbecului nu se completează cu grija exagerată şi cu personalitatea sensibilă ale Capricornului. Sunt ca o picătură de ulei în apă. La început se vor amesteca puţin, dar apoi vor începe să se separe. Capricornul abordează problemele într-un mod rezervat, iar Berbecului îi place să facă totul direct şi la obiect. Asta duce la ”sufocarea” în relaţie a Capriconului. Interacţiunea va duce la multe certuri în cuplu.

Taur şi Vărsător - se ceartă tot timpul

Taurul este tradiţionalist la întâlniri. Vorbeşte des despre bani, cum vrea să trăiască alături de partener/parteneră şi planuri de viitor. Vărsătorului nu-i place să se supună regulilor societăţii. Preferă să ia lucrurile cum vin. Acest cuplu se va lupta mult. De ce? Pentru că Taurul îmbrăţişează vulnerabilitatea, iar partenerul său se îndepărtează. Vărsătorul îşi exprimă nemulţumirile prin conflict, ceea ce îl frustrează tare pe Taur. Comunicarea deschisă şi calmă nu prea există în această pereche de zodii care se ceartă tot timpul.

Gemeni şi Peşti - se ceartă tot timpul

Peştii luptă să-şi înţeleagă partenera/ul. Dar până la urmă cedează. Gemenii pot fi incoerenţi, neliniştiţi şi contraintuitivi în exprimarea trăirilor. Asta va duce la un conflict interior al Peştilor, fanii conversatiilor profunde. Pentru Gemeni, Peştii sunt cei care nu înţeleg cursul firesc al lucrurilor. Pestii vorbesc mult despre ei înşişi. Acest lucru va duce la neînţelegere şi conflicte între Gemeni şi Peşti.

Sursa:Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg