Primele jucării sexuale. Ce folosea Cleopatra pentru a obţine plăceri intense

1 shutterstock 1776011444 jpg jpeg

Jucăriile sexuale ar fi fost folosite încă din cele mai vechi timpuri, după cum arată descoperirile arheologice. Chiar şi Cleopatra ar fi recurs la astfel de obiecte pentru a-şi amplifica plăcerile din aşternuturi.

Cel mai vechi obiect folosit pentru sporirea plăcerilor sexuale este un falus de piatră lustruit, cu lungimea de 20 de centimetri, găsit în Peştera Hohle Fels din Germania şi datat din perioada Paleoliticului superior. Tot din acea perioadă datează şi batoanele de comandament, obiecte folosite pentru îndreptarea suliţelor, dar care, potrivit unor arheologi, ar fi fost utilizate şi ca jucării sexuale.

În Antichitate ar fi existat jucării sexuale care nu le stimulau doar fizic pe femeile care le foloseau, ci le aprindeau şi mintea şi imaginaţia. Castaveţii, morcovii şi vaginurile artificiale se numără printre jucăriile sexuale folosite în acele timpuri.

Plăcerile Cleopatrei

Pentru a-şi mări plăcerea sexuală, faimoasa regină a Egiptului ar fi folosit o tărtăcuţă cu albine furioase, care poate fi considerată strămoşul vibratorului din zilele noastre. Simbol al sexualităţii şi erotismului, Cleopatra ar fi primit de la Iulius Cezar şi un penis de aur, obiect destul de scump.

Când a fost inventat vibratorul

Una dintre cele mai folosite jucării sexuale, vibratorul performant acţionat cu puterea aburului a fost inventat în 1869, de doctorul american George Taylor. Acest obiect a cunoscut îmbunătăţiri, astfel că, în 1880, doctorul Joseph Granville patenta vibratorul electromecanic. În 1902, Hamilton Beach a „oferit” femeilor vibratorul electric, obiect aflat printre primele invenţii electrocasnice lansate pe piaţă, alături de maşina de cusut, ventilatorul şi prăjitorul de pâine. Ca un fapt inedit, vibratorul a fost folosit pentru a trata „isteria” femeilor.

Până în 1900, vibratoarele au fost comercializate în cabinetele medicilor, pentru ca apoi să fie vândute în magazine. Un moment important în evoluţia acestui obiect a fost apariţia vibratorului fără fir (1968), dotat cu baterii.Recente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg