Ramona Bădescu, despre cel mai mare vis al vieţii ei! Vârsta nu este o piedică pentru ea

1 202444 427889727263612 1508659476 o 1 jpg jpeg

Ramona Bădescu mai are încă un vis de când a devenit mamă la vârsta de 50 de ani: acela de a aduce pe lume o fetiţă.

Ramona Bădescu a declarat, într-un interviu acordat revistei VIVA!, că şi-ar mai dori încă un copil, mai ales dacă “aşa va vrea Dumnezeu”, scrie Româniatv.ro

“Dacă Dumnezeu mi-l dă, de ce nu? Abia m-am obişnuit şi îmi place! Numai că cine ştie dacă o mai fi, tare mi-aş dori o fetiţă, este visul vieţii mele! Am şi numele ei: Anita!”, a povestit fosta prezentatoare. 

Pentru Ramona, a fi mamă este lucrul cel mai preţios din lume şi nu este “o formă de egoism, ci de altruism”: 

“Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îţi trăieşti viaţa într-un mod în care îţi faci toate plăcerile. De când am devenit mamă, orice dorinţă a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorinţa copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră”, spune entuziastă vedeta. 

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare a declarat că nu-i nimic dacă Dumnezeu i-a dat copilul acum, la vârsta de 50 de ani, mai ales dacă aşa sunt planurile Lui:

“Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinţii mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment. Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă menţin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui", a mai precizat Ramona Bădescu. 

Cât despre sufletul ei pereche, aceasta are numai cuvinte de laudă la adresa lui: 

“Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viaţa personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister. Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun!”, a mai spus aceasta, potrivit Româniatv.ro. 

Citeşte şi: Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul eiRecente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Victoria Beckham jpg
Elvis Presley
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg