Top 5 zodii puse mereu pe ceartă

1 71491 original jpg jpeg

Temperamentul, educaţia şi alţi factori care ţin de caracteristicile fiecărei zodii în parte fac ca unii nativi să fie înzestraţi cu o doză mai mare de sămânţă de scandal. Care sunt aceştia, află în rândurile de mai jos.

E bine să ştii mai multe despre cei din jurul tău,ca să te poţi feri de furia lor,pentru că se pot dezlănţui cu orice prilej. Nu îi provoca,e de preferat să fugi din calea lor,pentru că nimic bun nu poate ieşi din conflictul cu ei.

Scorpion

Nativii acestei zodii au un comportamentexploziv şi,fiind guvernaţi de Marte şi Pluto,Zeii Războiului şi Controlului,nu ratează nicio ocazie pentru dispute. În plus,dacă le-ai greşit cu ceva,aşteaptă-te să nu fii iertată aşa de uşor.

Peşti

Tăcuţi şi sensibili,nativii din această zodiepot fi în cale-afară de irascibili. E mai bine să nu-I critici,pentru că nu reacţionează bine la reproşuri,indiferent din partea cui vin. Nu doar că nu îi place să fie criticat,îl ţine minte pe cel care a avut îndrăzneala să-i spună că a greşit şi îl va pedepsi.

Fecioară

De obicei,persoanele guvernate de zodia fecioară nu sunt puse pe scandal. Însă,dacă le scoţi din fire sau le interpretezi greşit ideile s-ar putea să iei parte la crize greu de uitat. Încearcă să scapi din conflict înainte să crească în intensitate,altfel o să ieşi destul de şifonată dacă te cerţi cu un nativ în această zodie.

Capricorn

În mare,capricornul este un insensibil la problemele altora şi nu acceptă uşor greşelile. Mai ales cele voite. De obicei,le sare muştarul când observă că cei din jur dau dovadă de lipsă de seriozitate. Totuşi,cel mai agresiv devine când este lovit pe la spate.

Berbec

Eşti născută în această zodie? Cel mai probabil tu găseşti un motiv de scandal cam din orice şi nu-ţi trebuie mult până simţi că iei foc. Astrologii spun că zodia berbec este predispusă la conflicte şi nu ezită să aibă ieşiri violente.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg