Topul celor mai lacome zodii

1 82392 original jpg jpeg

Se spune că lăcomia este o dependenţă, la fel ca oricare alta. Din punct de vedere astral, există câţiva nativi care se întrec în lăcomie şi îşi doresc să aibă totul, chiar dacă merită sau nu. Aceşti oameni nu sunt niciodată mulţumiţi pe deplin şi tind să îşi dorească întotdeauna ce au ceilalţi.

Berbec

Nativul Berbec îşi doreşte să obţină mai mult decât este posibil, mai mult decât îşi poate chiar el imagina. Ar fi în stare să fie prezent la orice promoţie sau degustare, doar pentru a simţi că a primit ceva şi că a fost acolo să ia totul. Este o persoană lacomă, care îşi vede doar propriul interes. Nu ar fi în stare să lucreze pentru lucrurile gratuite, însă şi-ar dori să le primească pe toate.

Taur

Nu e un secret pentru nimeni că nativul Taur vrea să aibă stabilitate, mai ales când vine vorba de bani. Îi place să i se ofere cadouri, lucruri materiale şi cât mai mulţi bani, chiar dacă nu le merită pe deplin. Ar prefera ca partenerul să plătească întotdeauna facturile şi nota de plată de la restaurant. Îi plac mâncărurile scumpe şi bijuteriile unicat.

Leu

Iubitor al luxului şi al bogăţiei, nativul Leu va face orice compromis doar pentru a avea mai mulţi bani. Este extrem de lacom când vine vorba de partea financiară, de aceea nici măcar nu are relaţii cu persoane sărace. Ar fi în stare să se căsătorească numai pentru bani şi pentru un confort asigurat de proprietăţi şi obiecte de valoare.

Scorpion

Nativul Scorpion este lacom când vine vorba de atenţie. Nu suportă ca partenerul să îşi arunce ocheade cu altcineva sau să îl trădeze. Poate fi extrem de gelos, iar gelozia se poate hrăni fix din lăcomie. De asemenea, poate fi extrem de manipulativ când vine vorba de a-şi satisface nevoile.

Capricorn

Nativul Capricorn vrea să fie răsplătit pentru munca pe care o depune. Este adevărat că, dintre toţi, el munceşte cel mai mult, dar asta nu înseamnă că trebuie să şi primească cel mai mult. Mulţi dintre ei, ajung să piardă oferte de job cu multe promisiuni în viitor, tocmai pentru că nu sunt mulţumiţi de cât li se oferă la început. Se cred cei mai buni şi nu vor să împartă nimic cu nimeni.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg