Trei tendințe cu care trebuie să fii la curent în această vară!

Hainele au fost mereu una din principalele modalități prin care fiecare dintre noi a reușit să-și exprime personalitatea.

image

Modul în care texturile, culorile și imprimeurile sunt combinate descriu stilul pe care îl abordezi atât în viața de zi cu zi, cât și pentru momentele mai deosebite.

Campania bonprix continuă să dezvăluie diferite articole vestimentare, pe care oricât de mult am încerca, nu reușim să ne oprim din a le privi. De asemenea, nici frumusețea și simplitatea Elenei Gheorghe nu se oprește din a ne impresiona. Astfel, aceasta ne-a încântat cu trei ținute în ton cu unele dintre cele mai populare tendințe ale sezonului.

image

Culorile îndrăznețe - prima ținută pe care Elena o abordează are la bază o rochie tunică de plajă, care se joacă cu nuanțe de turcoaz, alb și portocaliu. Această combinație de culori reușește să-i pună în evidență trăsăturile unice ale feței, dar și silueta de invidiat. Totodată, bentița de legare din față contribuie la accentuarea taliei. Pentru a acorda un aspect complet look-ului, poți adăuga câteva accesorii cum ar fi o brățară de picior sau o serie de lănțișoare fine, precum Elena. Această rochie tip tunică este ideală pentru zilele în care simți cum căldura soarelui te topește, dar tu încă îți dorești să ieși afară pentru o plimbare prin razele aride.

image

Materialul tricotat - anul 2022 este întoarcerea către stilul anilor 80-90, când lucrurile aveau o abordare mai boho. Astfel, a doua ținută pe care Elena o recomandă e reprezentată de o rochie lungă, tricotată, care emană un calm și simplitate superbe. Mai mult, modelele aerisite ale tricotului aduc și mai multă lejeritate ținutei, care se asortează perfect cu o pereche de sandale și o geantă din paie. Un look în acest gen este alegerea perfectă pentru serile târzii pe care vrei să le petreci alături de prietenii tăi, vorbind despre amintirile voastre cele mai de preț.

image

Nasturii - o altă tendință cu inspirație 90istă e reprezentată de revenirea nasturilor. Fie că e vorba despre jachete cu un singur nasture sau rochii cu 2 rânduri de nasturi, e importantă modalitatea în care îi vei integra în ținută. Exemplul perfect se regăsește în cel de-al treilea look al Elenei, unde aceasta optează pentru o rochie maxi albă, cu un rând de nasturi. Poziționarea nasturilor este ceea ce atrage toate privirile. Centrarea pe mijloc îndreaptă atenția către silueta purtătoarei. Și pentru că deja nasturii sunt un element de impact, ar fi indicat să nu mai fie purtate alte articole vestimentare.

Dacă ești curioasă să descoperi întreaga gamă de articole marca bonprix, accesează site-ul bonprix.ro și bucură-te de articolele vestimentare pe care le vei descoperi acolo!



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg