Victoria Beckham nu mai vrea să fie slabă. „Este o atitudine de modă veche‟

Când vine vorba de imaginea ei, Victoria Beckham și-a dorit constant același lucru: să fie slabă. Mai nou, soția lui David Beckham a renunțat la această concepție și visează să devină o femeie cu forme.

image

Designerul de modă Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, este cunoscută în întreaga lume pentru eforturile pe care le face în a obține silueta „perfectă‟. Știm deja că Victoria este foarte strictă în privința alimentației și face mult sport, în special exerciții speciale pentru abdomene. Ani de zile, ea a promovat imaginea femeii slabe, fără pic de grăsime și celulită, însă, de curând, a adoptat o nouă atitudine - își dorește să obțină formele perfecte. 

image

Citește și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva!‟

Într-un nou interviu pentru „Grazia‟, vedeta a vorbit despre noile sale concepții în materie de fitness. Fosta cântăreață a mărturisit că dorința de a fi slabă este o „atitudine de modă veche‟, speculând că femeile din zilele noastre vor să obțină forme voluptoase: „Cine își dorește să fie slabă, are o atitudine de modă veche. Cred că femeile de astăzi vor să fie sănătoase și să aibe forme. Vor să aibă sâni și posterior‟, a spus ea pentru presă, menționând că își dorește personal să obțină un posterior tonifiat. 

Victoria a făcut aceste declarații când și-a amintit de o excursie pe care a făcut-o recent în Miami, loc în care femeile își acceptă aspectul fizic, așa cum este el. „Sunt o mulțime de femei cu forme în Miami. Se plimbă pe plajă, fără prea multe haine pe ele și arată fantastic. Au multă încredere în corpul lor. Au găsit atitudinea potrivită și stilul lor adevărat. În calitate de mamă, mi-a plăcut că Harper (fiica sa, în vârstă de 10 ani) era prin preajmă‟, a spus Victoria. 

Și-a găsit echilibrul 

Vedeta a spus, de asemenea, că a găsit, în final, echilibrul între distracție, mâncarea sănătoasă și antrenamentele fizice: „Nu este vorba despre a obține o anumită mărime. Este vorba să știi cine ești și să fii fericit cu cine ești. Mi-am găsit propriul echilibru între distracție, disciplină, mâncare sănătoasă și antrenamente. Când ești mai tânăr, lupți împotriva acestui echilibru‟, a constatat Victoria. 

Totodată, ea a ținut să precizeze că rochiile sale, din noua colecție recent lansată, arată mai bine pe femeile cu forme. 

Sursă foto: Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg