Victoria Beckham nu mai vrea să fie slabă. „Este o atitudine de modă veche‟

Când vine vorba de imaginea ei, Victoria Beckham și-a dorit constant același lucru: să fie slabă. Mai nou, soția lui David Beckham a renunțat la această concepție și visează să devină o femeie cu forme.

image

Designerul de modă Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, este cunoscută în întreaga lume pentru eforturile pe care le face în a obține silueta „perfectă‟. Știm deja că Victoria este foarte strictă în privința alimentației și face mult sport, în special exerciții speciale pentru abdomene. Ani de zile, ea a promovat imaginea femeii slabe, fără pic de grăsime și celulită, însă, de curând, a adoptat o nouă atitudine - își dorește să obțină formele perfecte. 

image

Citește și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva!‟

Într-un nou interviu pentru „Grazia‟, vedeta a vorbit despre noile sale concepții în materie de fitness. Fosta cântăreață a mărturisit că dorința de a fi slabă este o „atitudine de modă veche‟, speculând că femeile din zilele noastre vor să obțină forme voluptoase: „Cine își dorește să fie slabă, are o atitudine de modă veche. Cred că femeile de astăzi vor să fie sănătoase și să aibe forme. Vor să aibă sâni și posterior‟, a spus ea pentru presă, menționând că își dorește personal să obțină un posterior tonifiat. 

Victoria a făcut aceste declarații când și-a amintit de o excursie pe care a făcut-o recent în Miami, loc în care femeile își acceptă aspectul fizic, așa cum este el. „Sunt o mulțime de femei cu forme în Miami. Se plimbă pe plajă, fără prea multe haine pe ele și arată fantastic. Au multă încredere în corpul lor. Au găsit atitudinea potrivită și stilul lor adevărat. În calitate de mamă, mi-a plăcut că Harper (fiica sa, în vârstă de 10 ani) era prin preajmă‟, a spus Victoria. 

Și-a găsit echilibrul 

Vedeta a spus, de asemenea, că a găsit, în final, echilibrul între distracție, mâncarea sănătoasă și antrenamentele fizice: „Nu este vorba despre a obține o anumită mărime. Este vorba să știi cine ești și să fii fericit cu cine ești. Mi-am găsit propriul echilibru între distracție, disciplină, mâncare sănătoasă și antrenamente. Când ești mai tânăr, lupți împotriva acestui echilibru‟, a constatat Victoria. 

Totodată, ea a ținut să precizeze că rochiile sale, din noua colecție recent lansată, arată mai bine pe femeile cu forme. 

Sursă foto: ShutterstockRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg