3 probleme şi soluţii pentru un păr cu probleme

1 66531 original jpg jpeg

Vara aduce temperaturi care încing termometrul şi zile lungi de stat la soare, pe plajă sau în drumeţie. Însă, pe lângă toate acestea, sezonul cald poate să aibă şi o parte neplăcută şi anume faptul că părul are de suferit în urma expunerii la soare.

1. Problemă:Clorul din piscină este foarte dăunător pentru podoaba capilară

Soluţie:Înainte de a intra într-un astfel de mediu,spală bine părul şi abia apoi poţi înota liniştită. Acest obicei sănătos va bloca absorbţia clorului. De asemenea,aplică un balsam intens hidratant atunci când ieşi din apă. Căldura soarelui va ajuta produsul să penetreze firele,să le hidrateze şi să formeze o peliculă protectoare care va întări structura podoabei capilare.Sfat:Dacă ai părul roşcat sau blond,este indicat să porţi o cască de protecţie,pentru a evita degradarea şi decolorarea firelor. 

2. Problemă:Părul se murdăreşte mai repede în sezonul cald din cauza nisipului şi a transpiraţiei. În plus,pare lipsit de vitalitate.  

Spală părul mai des decât în restul anului şi foloseşte un şampon special destinat tipului tău de păr,care să hidrateze şi să cureţe firele şi scalpul fără să le agreseze. De asemenea,cel puţin o dată pe săptămână,aplică o mască de păr hidratantă,fie din comerţ,fie preparată în casă.

Pentru a reda strălucirea părului deteriorat,combină o lingură de miere de albine şi jumătate de pahar cu lapte gras,lasă să stea 15 minute pe păr şi apoi spală-te pe cap cu apă călduţă.

3. Problemă:Ţi se usucă părul şi se despică mai repede decât în mod normal.

Razele ultraviolete agresează structura firului de păr,aşa că este bine să foloseşti un balsam de păr cu factor de protecţie UV. În plus,limitează pe cât posibil folosirea plăcii,a uscătorului şi a ondulatorului în această perioadă,deoarece firul de păr este mai sensibil decât în restul anului.

Protejează părul de radiaţiile ultraviolete acoperindu-l cu eşarfe şi pălării de vară.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg