3 probleme şi soluţii pentru un păr cu probleme

1 66531 original jpg jpeg

Vara aduce temperaturi care încing termometrul şi zile lungi de stat la soare, pe plajă sau în drumeţie. Însă, pe lângă toate acestea, sezonul cald poate să aibă şi o parte neplăcută şi anume faptul că părul are de suferit în urma expunerii la soare.

1. Problemă:Clorul din piscină este foarte dăunător pentru podoaba capilară

Soluţie:Înainte de a intra într-un astfel de mediu,spală bine părul şi abia apoi poţi înota liniştită. Acest obicei sănătos va bloca absorbţia clorului. De asemenea,aplică un balsam intens hidratant atunci când ieşi din apă. Căldura soarelui va ajuta produsul să penetreze firele,să le hidrateze şi să formeze o peliculă protectoare care va întări structura podoabei capilare.Sfat:Dacă ai părul roşcat sau blond,este indicat să porţi o cască de protecţie,pentru a evita degradarea şi decolorarea firelor. 

2. Problemă:Părul se murdăreşte mai repede în sezonul cald din cauza nisipului şi a transpiraţiei. În plus,pare lipsit de vitalitate.  

Spală părul mai des decât în restul anului şi foloseşte un şampon special destinat tipului tău de păr,care să hidrateze şi să cureţe firele şi scalpul fără să le agreseze. De asemenea,cel puţin o dată pe săptămână,aplică o mască de păr hidratantă,fie din comerţ,fie preparată în casă.

Pentru a reda strălucirea părului deteriorat,combină o lingură de miere de albine şi jumătate de pahar cu lapte gras,lasă să stea 15 minute pe păr şi apoi spală-te pe cap cu apă călduţă.

3. Problemă:Ţi se usucă părul şi se despică mai repede decât în mod normal.

Razele ultraviolete agresează structura firului de păr,aşa că este bine să foloseşti un balsam de păr cu factor de protecţie UV. În plus,limitează pe cât posibil folosirea plăcii,a uscătorului şi a ondulatorului în această perioadă,deoarece firul de păr este mai sensibil decât în restul anului.

Protejează părul de radiaţiile ultraviolete acoperindu-l cu eşarfe şi pălării de vară.Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg