3 Sud Est a cucerit America

1 80392 original jpg jpeg

După ce a susţinut un show „Epic” în oraşe precum Craiova, Cluj şi Timişoara, 3 Sud Est a continuat seria de concerte peste ocean. Laurenţiu Duţă, Viorel Sipoş şi Mihai Budeanu au fost invitaţi să împărtăşească emoţia celui mai recent material discografic în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto şi Windsor.

„Au fost în total şase concerte: trei în SUA şi trei în Canada, pentru comunităţile de români. Am fost primiţi cu drag, iar dorul de ţară şi de muzică românească s-a simţit pe tot parcursul turneului. Înţelegeai asta prin felul în care se distrau românii. A fost foarte frumos! În zilele libere am vizitat oraşele în care am cântat”, declară Laurenţiu Duţă.

Hituri, amintiri şi emoţii, alături de piese care au fost interpretate pentru prima dată chiar în cadrul turneului de promovare a materialului discografic „Epic”, dar şi CD-ul ce conţine cel mai recent album au fost surprizele pe care trupa le-a oferit fanilor. În plus, seria de concerte va fi încheiată printr-un eveniment la Bucureşti, în Berăria H.

Formată din Laurenţiu Duţă, Viorel Sipos şi Mihai Budeanu, legendara trupă 3 Sud Est s-a înfiinţat în anul 1997, iar la scurt timp a lansat single-ul „Ai plecat”, un hit care a cucerit rapid topurile muzicale. Cei trei artişti au fost numiţi „Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol important în evoluţia muzicii româneşti. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume şi zeci de piese lansate.

În 2016, 3 Sud Est lansează „Adio”, iar la finalul anului, în pragul aniversării a 20 de ani, după un an plin de concerte, 3 Sud Est îşi surprinde fanii şi lansează poezia muzicală „Cine eşti?", hit care a adunat numeroase reacţii pozitive în mediul online şi s-a clasat în topul chart-urilor muzicale. În 2017, cei trei artişti lansează „Am dat tot”, apoi încheie anul şi turneul aniversar cu hitul „Stele”, prima piesă de pe albumul „Epic”.Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg