3 uleiuri pentru sprâncene mai dese

1 81072 original jpg jpeg

La ora actuală există pe piaţă o mulţime de produse cosmetice care te ajută să maschezi golurile sprâncenelor, apărute din cauza lipsei firelor de păr. Pentru a remedia acestă problemă, încearcă remediile pe bază de ingrediente naturale.

1. Uleiul de cocos

Uleiul de cocos a fost utilizat la început în bucătărie, însă cu timpul acesta s-a dovedit extrem de util în ritualurile menite pentru păstrarea frumuseţii. Pe lângă hidratarea intensă a pielii, combaterea mătreţii şi ameliorarea acneei, uleiul de cocos ajută la îndesirea sprâncenelor. Aplică o cantitate mică pe buricul degetului arătător şi masează delicat zona sprâncenelor. Lasă uleiul să acţioneze peste noapte, iar dimineaţa clăteşte-l.

2. Uleiul de arbore de ceai

Cu proprietăţi asemănătoare uleiului de cocos, cel de arbore de ceai stimuleză creşterea şi îndesirea sprâncenelor, creând o barieră care protejează foliculii de păr. Se aplică cu ajutorul unui beţişor de ureche şi se lasă întreaga noapte. Înainte de a-l folosi este recomandat să aplici o cantitate pe o porţiune mică de piele, pentru a vedea dacă produce reacţii alergice.

3. Uleiul de levănţică   

Pe lângă acţiunea de stimularea a regenerării sprâncenelor, mirosul uleiului de levănţică te ajută şi să te relaxezi, în acelaşi timp. Aplică-l pe zonele în care ai fire lipsă de păr, într-o cantitate mică. Deoarece există persoane care pot dezvolta reacţii alergice în urma folosirii sale, cel mai bine este să îl testezi înainte de a-l aplica.

Trucul Click!pentru femei

Pentru a avea sprâncene perfecte, este necesar să urmezi câţiva paşi. Evită pensarea exagerată a acestora, ci optează mai degrabă pentru un stil natural, încercând mai întâi să le dai o formă tunzându-le vârfurile. Până vor începe să se regenereze, aranjează-le pieptănându-le cu o perie specială, apoi machează golurile cu un fard sau cu un creion de sprâncene. Dacă după câteva luni nu observi nicio îmbunătăţire, mergi la un dermatolog pentru a vedea exact care este cauza.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg