5 paşi simpli: Aplică mascara ca un profesionist

1 71656 original jpg jpeg

Rimelul este o parte esenţială a machiajului, iar atunci când este aplicat corect face ca ochii să fie punctul forte al look-ului tău. Dar orice greşeală făcută în timp ce îl aplici poate face ca aspectul să pară neglijent.

1. Începe cu un ondulator de gene

Multe femei fac greşeala de a aplica rimelul direct pe genele drepte şi scurte. Este important să foloseşte o ustensilă de întors genele înainte de a le da cu mascara. Aceasta ridică firele în timp ce le curbează,ceea ce face ca ochii să pară mai mari,iar privirea mai intensă. Este important ca cele cu gene subţiri,greu de observat,să nu uite de acest aspect înainte de aplicarea rimelului.

2. Alege rimelul care ţi se potriveşte

Ar trebui să înveţi să alegi rimelul care ţi se potriveşte. Dacă vrei ca machiajul să rezite mai mult,dacă ştii că afară plouă sau că mergi la un film lacrimogen,atunci indicat este să optezi pentru un produs rezistent la apă. Dacă vrei o privire de divă,gene lungi,întoarse,există o mulţime de mărci pe piaţă care să îţi îndeplinească nevoile. Astfel,tot ce trebuie să faci este să alegi mascarapotrivită pentru momentul din zi,care-ţi oferă aspectul dorit.

3. Când te dai cu mascara

Direcţiile de aplicare a rimelului pot face diferenţa între un machiaj obişnuit şi unul ca la salon,efectuat de un profesionist. Mai întâi,aplică fardul de pleoapeşi abia la final mascara. Astfel,pe gene se va aşeza un strat de pulbere care face ca rimelul să se lipească mai bine pe gene şi să fie mai rezistent. De asemenea,trebuie să îl aplici de la rădăcini spre vârfuri. Aplică un strat,lasă să se usuce şi abia apoi dai din nou cu pensula,pentru un al doilea strat.

4. Modul corect de aplicare

Modul corect de aplicare a rimelului este dinspre partea exterioară spre interior,spre nas. Aplicată corect,mascara va da genelor aspectul potrivit.

5. Pe pleoapa inferioară,doar puţin rimel

Nu se aplica la fel de mult rimel pe pleoapa de jos şi nici în acelaşi sens precum pe cea de sus. După ce ai terminat de acoperit genele superioare,nu înmuia pensula în tuşul negru. Foloseşte pensula pentru a acoperi partea inferioară,cu mişcări scurte,având grijă să nu te murdăreşti.Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg