5 semne că Britney Spears și Sam Asghari n-aveau ce să caute împreună

Britney Spears și Sam Asghari se despart după 14 luni de mariaj! Însă cei doi soți nici măcar nu trebuia să ajungă împreună la altar! Iată de ce!

Britney Spears (2) jpg

După despărțirea-țoc a celor doi soți, aflăm despre acuzațiile lui de infidelitate și violență fizică și ne pregătim de noi dezvăluiri uluitoare despre mariajul Prințesei Pop. E clar că nu există șanse de împăcate între ei doi, de fapt ei n-aveau nicio șansă să rămână împreună tot restul vieții. De ce credeam asta?

Ea n-a negat că erau probleme în Paradis

În timp ce Sam Asghari a negat vehement că erau disensiuni între el și faimoasa lui soție, Britney a insinuat că erau deja probleme maritale între ei, când a postat un comentariu despre cum oricine merită să stea cu cineva care îi scoate la iveală partea frumoasă și nu cea de supraviețuire și atât.

Două zile mai târziu, Spears a publicat pe Instagram niște poze cu cai și a spus că preferă animalele în detrimentul oamenilor. Opa, semnal de alarmă în cuplu, nu-i așa? Oricum, acum a scăpat de „jumătatea” ei și plănuiește să-și cumpere un cal!

Familia ei n-a fost la nuntă

Britney Spears și Sam Asghari și-au unit destinele în iunie 2022 în cadrul unei ceremonii la care n-au participat membrii familiei ei. Selena Gomez, Paris Hilton și Madonna au fost prezente la nuntă, nu și mama cântăreței, Lynne Spears, tatăl ei, Jamie Spears, și nici frații, Jamie Lynn Spears și Bryan Spears. Cei mai mari absenți au fost chiar copiii vedetei! Acest lucru ne face să credem că a fost totul doar de mântuială, nimeni, nici măcar mirii, n-au crezut că e o relație pe viață. Auci!

El și-a dorit foarte mult copii

Spunea, în 2021, că-și dorea să fie tată tânăr, însă n-a avut această șansă alături de Britney. Ce-i drept, vedeta a rămas gravidă chiar înainte de nuntă, dar a pierdut sarcina la scurt timp după marele anunț. Pentru ea n-a fost sfârșitul lumii, având în vedere că ea este deja mama a doi băieți mari, însă fostul ei soț a fost devastat de pierdere. Oare au început certurile între ei atunci? Sau au continuat?...

Ceartă în văzul lumii

Un alt semn că Britney Spears și Sam Asghari nu erau deloc în relații bune a apărut în ianuarie 2023. Cei doi soți erau la un restaurant când ea a făcut o criză psihică, iar el, sătul, s-a ridicat de la masă și-a plecat acasă. Ce s-a întâmplat atunci între ei? Nu se știe exact, însă e clar că nu se înțelgeau deloc de-a fost ei nevoit să părăsească incinta, nu credeți?

Fiecare voia altceva în cariera lui

Ea a bifat deja multe realizări profesionale, însă el e „flămând” de succes și bani, iar aceste realități nu făceau deloc casă bună cu mariajul lor. Unul era prea ambițios, iar altul… deloc. Cu sigurnață că au avut discuții pe acest subiect. Mai mult, e posibil ca Sam să se fi însurat cu Prințesa Pop doar pentru a dobândi faimă și avere - nu degeaba amenință acum cu dezvăluiri rușinante despre ea, dacă nu se renegociază contractul lor prenunpțial! - iar ea a ajuns la altar alături de el... de plictiseală, ca să mai iasă din conul de umbră în care ajunsese după succesul răsunător pe care l-a avut în anii ei de glorie.

Oricum s-au despărțit și divorțul lor se anunță a fi tot mai toxic și mai public. Păcat!

foto - Instagram



Recente

George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg