5 soluţii antirid: iată cum poţi scăpa de riduri

1 73351 original jpg jpeg

Frumuseţe fără bătrâneţe? Toate ne-am dori asta! Din păcate, nu s-a descoperit încă reţeta tinereţii nepieritoare. Vestea bună este că poţi să întârzii apariţia ridurilor. Pe lângă produsele de îngrijire antiîmbătrânire, încearcă măştile şi preparatele necostisitoare pe care le poţi face chiar la tine acasă.

Pastă de banane,pentru o piele mai fermă

Gustoasele banane abundă în vitamine (A,B,C şi E),dar şi minerale esenţiale pentru sănătatea pielii (azot,fier,cobalt,magneziu,zinc,fosfor,potasiu,sodiu şi calciu). De aceea,le poţi folosi cu încredere în preparatele menite să te protejeze de semnele lăsate de timp pe chipul tău. Alege o banană cât mai coaptă şi paseaz-o bine,apoi amestecă pasta cu o linguriţă de miere şi una cu iaurt. Aplică masca pe faţa curată,inclusiv pe zona din jurul ochilor şi pe gât,şi las-o să acţioneze 20 de minute,apoi spală-te cu apă caldă. Este bine să o foloseşti cel puţin o dată pe săptămână.

Masca nutritivă cu vitamina A menţine tenul catifelat

Pielea uscată se ridează cel mai uşor,aşa că trebuie să ai mereu grijă s-o hidratezi. În afară de aplicarea unei creme hidratante din comerţ,în fiecare dimineaţă şi seară,poţi s-o hrăneşti în profunzime cu ajutorul vitaminei A. Ea stimulează producţia de colagen şi de elastină,substanţe care se găsesc în piele,favorizând în acelaşi timp regenerarea ei. Amestecă un gălbenuş,o linguriţă cu iaurt şi cinci picături cu vitamina A uleioasă. Aplică această compoziţie,pe tenul curat,de două pe săptămână,şi lasă să stea 15 minute. La final,îndepărteaz-o cu apă călduţă şi apoi şterge-te pe faţă cu o dischetă îmbibată cu puţin ulei de măsline.

Amestecul de grepfrut şi iaurt ajută la regenerarea ţesuturilor

Grepfrutul ajută la menţinerea elasticităţii tenului,estompează petele pigmentare care se formează în timp şi reîmprospătează pielea. Stoarce un fruct mai micuţ şi combină o parte din sucul obţinut cu două linguriţe de făină şi una cu iaurt. Aplică amestecul pe faţă şi aşteaptă aproximativ 15 minute să-şi facă efectul,după care clăteşte-te cu apă din belşug. Este bine să-ţi pui această mască în fiecare săptămână,de preferat înainte de culcare.

Sucul de mere conferă un plus de prospeţime

Enzimele conţinute de măr au proprietăţi antiîmbătrânire şi îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii,lăsând tenul mai luminos. Curăţă de coajă un măr mai mare sau două mai mici,de preferat ionatan,şi dă-le pe o răzătoare. Înmoaie în sucul obţinut o dischetă demachiantă sau o bucată mică de vată şi tamponează faţa şi gâtul,o dată la două-trei zile. După 20 de minute,îndepărtează sucul de măr de pe faţă la fel cum l-ai aplicat,numai că în locul lui foloseşti apă termală din comerţ.

Tratamentul emolient cu lapte şi cartof are efect imediat

Tenul tău pare mai îmbătrânit decât arată anii tăi din buletin şi îl simţi aspru la atingere? Ai nevoie urgentă de un tratament antirid intens hidratant,o dată la două zile. Pasează un cartof bine fiert şi curăţat şi apoi amestecă-l cu o lingură de lapte fierbinte şi un gălbenuş bătut ca pentru omletă. Demachiază-te,aplică această compoziţie pe piele şi lasă să treacă 20 de minute. La final,îndepărteaz-o cu apă călduţă şi foloseşte o cremă de faţă cu multivitamine.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg