7 trucuri să arăţi mai tânără

1 69126 original jpg jpeg

Fie că vrei să „ştergi” câţiva ani de pe faţă, fie că eşti tânără şi nu vrei ca prin felul în care te machiezi să arăţi cu 10 ani mai în vârstă, iată câteva trucuri care te vor ajuta în ambele situaţii!

Lungimea părului

Alege tunsori  cu o lungime media a părului,între liniamandibulei şi umeri. Părul foarte lung nu înseamnă neapărat feminitate,iar cel foarte scurt nu înseamnă tinereţe. Ţine cont că,odată cu vârsta,trăsăturile se masculinizează uşor şi o tunsoare prea „băieţească” nu te va întineri,ci va aspri trăsăturile.

Culoarea rujului

Un alt mod de a păcăli anii este alegerea nuanţei potrivite a rujului. Evită tonurile de maro – subţiază buzele,şi rujurile mate pentru că tind să se adune între cutele buzelor. Încearcă rujurile cremoase şi/sau glossul (glossul întinereşte şi face buzele să pară mai pline).

Hidratarea pielii

Un tem matur înseamnă de obicei un ten uscat. De aceea,este indicat să alegi blush şi farduri cremoase. Cele sub formă de pudră au tendinţa de a se aduna în ridurile fine.

Accentuează genele

Genele rimelate şi arcuite „dau viaţă” şi fac faţa să pară mai tânără şi mai veselă. Aplică mascara pe gene,lasă să se usuce şi după aceea foloseşte cleştele de întors gene. Efectul va fi de durată şi spectaculos!

Atenţie la sprâncene!

Dacă ai trecut de 30 de ani,ai grijă şi nu pensa sprâncenele în exces,se vor regenera mai greu. Ţine cont de faptul că sprâncenele prea subţiri atenuează trăsăturile feţei,iar cele prea groase masculinizează şi aspresc trăsăturile.

Albeşte dinţii

Cu timpul,dinţii se îngălbenesc  din cauza consumului de cafea,ceai sau vin roşu. Apelează la un tratament de detrartraj şi de albire profesional,în cabinetele stomatologice.

Atitudine şi stil

Stai dreaptă,priveşte oamenii în ochi şi zâmbeşte! Vei arăta că ai încredere în tine,vei arăta mai tânără,vei părea mai înaltă şi,bonus,abdomenul va fi mai plat!