A avut 45 de rochii de mireasă! Paris Hilton: „Am încercat să port cât mai multe”

Moștenitoarea imperiului Hilton a avut din ce ținute să aleagă atunci când a pășit spre altar. Paris a reinventat extravaganța în cea mai frumoasă zi din viața ei!

image

Vedeta de reality show s-a definit întotdeauna prin opulență și exces, motiv pentru care ziua nunții ei nu putea fi altfel! Așadar, Paris Hilton a ales nu mai puțin de 45 de rochii de mireasă pentru momentul în care i-a spus „Da!” tatălui copilului ei. A reușit cumva mireasa să le poarte pe toate?

„Am purtat doar șase rochii la nuntă din toate cele 45 pe care le-am avut la dispoziție”, ne-a lămurit blondina de 42 de ani, în ediția britanică a revistei Vogue.

„Stilistul meu primea telefoane de la toți designerii din lume și toată lumea își dorea să ia parte la nunta mea, așa că toți mi-au făcut special pentru mine niște rochii care sunt incredibil de frumoase”, a dezvăluit cea care a fost nevoită să renunțe la 39 de rochii de mireasă în ziua cea mare, pentru că, pur și simplu, nu le putea purta pe toate. „Am încercat să port cât de multe am putut”, a ținut să adauge vedeta care și-a unit destinul cu cel al lui Carter Reum în 2021.

Chiar dacă și-a ales 45 de rochii și a reușit să poarte o multitudine de 6 ținute diferite pe durata întregii ceremonii și petreceri nupțiale, Paris a pășit spre altar într-o singură ținută, evident. În ciuda propunerilor vestimentare minunate venite din fiecare colț de lume, Hilton a știut din prima că-și dorește o creație Oscar De La Renta pentru momentul-cheie al marelui eveniment.

image

„Mi-am dorit să arăt ca o prințesă într-o rochie care să aibă flori 3D pe ea și să amintească privitorilor de Grace Kelly”, a mărturisit fosta mireasă VIP. Și chiar asta a primit! Rochia de la altar a avut mâneci lungi, flori brodate în relief pe ea și a fost descrisă de purtătoare ca fiind „atemporală, elegantă, chic și nemuritoare”.   

Primul dans ca soție, pe care l-a realizat împreună cu soțul ei, a avut un cu totul alt stil – mai dinamică, dar la fel de feminină, totuși. În ritmul nuzicii, Paris s-a mișcat perfect în rochia fără umeri, semnată de creatoarea de modă Galia Lahav. Pentru restul petrecerii, a preferat o rochie mini, cu aplicații florare similare cu cele ale rochiei principale.

image

Pe măsură ce timpul trecea, Hilton s-a schimbat într-o ținută Pamela Rowland, care venise la pachet cu o mantie spectaculoasă și sclipitoare. Apoi, diva reality show-urilor a schimbat două rochii de mare efect de la Alice + Olivia – una argintie și alta roz. Tot în roz a terminat și seara specială, Paris Hilton fiind cunoscută pentru pasiunea ei pentru nuanța feminină și plină de viață, în stilul Barbie.

foto - Instagram



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg