Dupa un avort și un viol, Paris Hilton e mămică fericită! Noi imagini cu fiul ei

Moștenitoarea imperiului Hilton și soțul ei, Carter Reum, au făcut publică prima imagine cu chipul fiului lor, Phoenix, născut cu ajutorul unei mame surogat luna trecută.

image

Cuplul, care s-a căsătorit în noiembrie 2021 după doi ani de idilă, este extrem de fericit de când cei doi au devenit părinți. Însă drumul lui Paris până aici n-a fost deloc unul simplu…

Moștenitoarea de 42 de ani a oferit un interviu-bombă în ediția britanică a revistei Glamour, în care a vorbit despre embrionii pe care-i mai au înghețați și trecutul ei deloc plăcut.

Paris Hilton susține că a decis să apeleze la o mamă surogat din simplul motiv că se teme de naștere. Blondina planifica să aibă un copil chiar înainte de a-l întâlni pe soțul ei. La sfatul prietenei sale bune, Kim Kardashian, Paris și-a înghețat ovulele, în sparanța că, într-o bună zi, va deveni mamă. Și iată că visul ei s-a îndeplinit!

După ce Hilton și Carter și-au unit destinele, cei doi soți și-au dorit să-și întemeieze o familie. În timpul pandemiei, și-au feritilizat ovulele și acum au mai mulți embrioni decât pot folosi vreodată.

„Vorbeam cu Carter despre viitorul nostru în timp de întreaga lume se închidea, în timpul izolării COVID, și i-am propus soțului meu să facem niște embrioni. Am făcut FIV de șapte ori… am numai băieți acum. 20 de băieți!”, a ținut să explice ea.

image

În timp ce este în culmea fericirii acum, Paris a trecut și prin momente cumplite în adolescența ei. În interviul exploziv din Glamour, a dezvăluit că prima ei experiență sexuală n-a fost deloc una plăcută. De fapt, s-a întâmplat fără consimțământul ei, la numai 15 ani.

Paris a fost violată de un bărbat mai în vârstă pe care-l întâlnise într-un mall din California. Se pare că acesta i-a turnat ceva în băutura ei, după care a agresat-o sexual. Proaspăta mămică povestește cum și-a pierdut cunoștința și s-a trezit după câteva ore cu senzația că ceva îngrozitor se întâmplase.

„Îmi aduc aminte! Am flash-uri cu el peste mine, acoperindu-mi gura și șoptindu-mi în ureche că visez…”, a dezvăluit Paris Hilton. Mai mult, blondina a povestit și despre avortul pe care l-a făcut pe la 20 și ceva de ani, când rămăsese gravidă și nu era pregătită să facă un copil. „N-am vrut să vorbesc despre asta, pentru că mă simțeam extrem de rușinată…”, a precizat ea. „Eram doar un copil pe-atunci. Nu eram pregătită să devin mamă!”, a conchis ea.

Foto - Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg