Sunt „băieţii mamei‟! Aceste staruri vin la evenimentele importante doar cu mamele!

Sunt celebrități care preferă să păşească pe covorul roşu alături de familie, iar unii actori au venit cu mamele lor. Se pare că pentru unii, niciun supermodel nu-ar putea lua locul mamei preaiubite.

image

Vedetele de la Hollywood au găsit cel mai bun mod de a-şi demonstra iubirea şi recunoştinţa pentru mamele lor. Le-au îmbrăcat în haine haute couture şi le-au oferit o noapte plină de farmec în care să se simtă la rândul lor ca nişte vedete. Vezi ce actori au ales să se prezinte alături de mame la unele dintre cele mai importante evenimente din viaţă!

Keanu Reeves

La premiile Oscar din anul 2020, actorul Keanu Reeves a venit alături de mama sa pe covorul roșu. Patricia Taylor este designer de costume şi a lucrat pentru Alice Cooper și Dolly Parton. Probabil că nu s-a simţit tocmai stingheră printre vedetele de la eveniment.

Dwayne Johnson

Actorul Dwayne Johnson are o relaţie specială cu mama sa şi sunt foarte apropiaţi. De aceea sunt văzuţi adesea împreună, inclusiv la ceremoniile de premiere. Dwayne profită de acestea pentru a-și arăta aprecierea.

Vezi şi: Jennifer Lopez, despre mama ei, Guadalupe Rodríguez: „Am reuşit în showbiz pentru că mama a fost foarte strictă‟

Leonardo DiCaprio

La decernările premiilor Oscar, Leonardo DiCaprio s-a obişnuit să-şi aducă mama. I-a stat alături şi în anul 2016 când el a câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, mai precis pentru rolul Hugh Glass din filmul „The Revenant‟.

Ryan Gosling

Actorul Ryan Gosling apare adesea pe covorul roșu alături de mama sa, Donna. La premiile Oscar din anul 2007, ea şi-a făcut multe griji petru modul în care îi stă părul, aşa că Ryan a rugat-o pe actriţa Meryl Streep să o liniştească şi să-i explice că arată grozav.

image

Bradley Cooper

Şi Bradley Cooper obişnuieşte să-și aducă mama la premiile Oscar. S-a întâmplat în anii 2014 şi 2019, când a şi fost nominalizat pentru apariţia în pelicula „A Star is Born‟.

Vezi şi: Fiica Andreei Marin, Violeta Bănică, a fost o surpriză la evenimentul de lansare a cărţii „Nu există nu se poate!‟

Justin Bieber

Cum Justin Bieber şi-a început de tânăr cariera de artist, era un fapt obişnuit să se prezinte la evenimentele importante împreună cu mama. În prezent, vine alături de el numai dacă îşi doreşte şi el.

FOTO: ShutterstockRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg