A fost sfătuit de un „coordonator de intimitate” cum să facă sex cu soția lui! L-a ajutat?

Coordonatorii de intimitate sunt la mare căutare la Hollywood, ei făcându-i pe actori să se relaxeze în timpul scenelor de sex filmate. Însă e nevoie de un specialist și pentru doi soți?!

image

Atunci când doi oameni se cunosc cu toate cele bune și mai puțin bune, nu prea mai există secrete între ei sau momente stângace. Acesta este cazul soților, care sunt „experți” în intimitatea dintre ei, motiv pentru care n-ar mai avea nevoie de niciun specialist care să-i îndrume în privința unor gesturi de tandrețe.

Însă la serviciu e cu totul altă situație decât acasă. Pe platoul de filmare, atunci când vine vorba despre o apropiere fizică în fața camerelor de filmat, totul e diferit. Și atunci cei doi soți au avut propriul coordonator de intimitate la filmări pentru a-i ghida în timpul unei secvențe de sex.  

Ewan McGregor și soția sa, Mary Elizabeth Winstead, au beneficiat de serviciile unui expert pentru a le coregrafia scena de sex din seria TV „A Gentleman in Moscow”, care urmează să fie lansată câtva în viitor. Cu toate că sunt căsătoriți de aproape doi ani și într-o relație amoroasă încă din 2017, cei doi soți au considerat necesară contribuția unui coordinator de intimitate la filmări.

Actorul de 52 de ani – care a cunoscut-o pe Winstead, de 39 de ani, pe platoul de filmare de la „Fargo” – continuă să considere ciudat să fie dezbrăcat, la filmări, în fața altor oameni, și să fie intim cu cineva în timp ce echipa se uită la el. chit că e vorba despre soția lui!

„E necesar un astfel de coordinator, pentru că e ciudat să fii gol în fața atâtor oameni și să fii intim în fața camerei”, a dezvăluit vedeta de la Hollywood pentru Radio Times. Ewan susține că e nevoie de un coordinator de intimitate pe platourile de filmare mai ales pentru actorii tineri, cum sunt fiicele lui – Clara, de 28 de ani, și Esther, de 22 de ani.

image

„Fiica mea Esther are 22 de ani. Dacă ar veni la ea un regizor mai în vârstă, faimos, care i-ar spune să se dezbrace pentru o anumită secvență, ea s-ar putea gândi că trebuie să facă așa ceva din simplul motiv că întreaga ei carieră ar putea depinde de asta. Însă, peste ani și ani, ar putea să regrete decizia sa. Acum poate vorbi cu acel coordinator, care este imparțial”, a declarat actorul.

McGregor și-a lăsat soția Eve Mavrakis, de 57 de ani, în mai 2017, după ce a întâlnit-o pe actuala lui soție pe platourile de filmare de la „Fargo”. Winstead era și ea căsătorită atunci și s-a despărțit de soțul Riley Steams în aceeași lună în care actorul a divorțat.

Cei doi actori sunt niște soți fericiți în momentul de față, care au acceptat bucuroși ajutorul unui specialist în intimitate, cu toate că relația lor este cât se poate de bună.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg