„Eu și soțul rezistăm ore întregi în dormitor!” Ce vedetă se laudă cu performanțele sexuale?

Este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul american, care, la 50 de ani, e măritată cu un bărbat cu aproape 20 de ani mai tânăr, alături de care trăiește clipe de vis.

image

Topmodelul care face încă furori pe podiumuri, chiar și la 50 de ani, a declarat, săptămâna aceasta, că fostul ei iubit, Flavio Briatore, e „foarte bătrân”. Ea și fostul manager al echipei de Formula 1 Renault F1, în vârstă de 73 de ani acum, au format un cuplu acum mai bine de 20 de ani, în martie 2003, când ea avea 29 de ani și el… 53. Cei doi foști amorezi s-au despărțit în timp ce ea era gravidă cu copilul lui. Despre cine e vorba?

image

Despre Heidi Klum, care insinuează că fostul ei iubit și tatăl fiicei sale, Leni (19), n-ar mai interes-o din punct de vedere intim. Nu când are alături un bărbat potent, care se ridică la standardul ei ridicat, adică pe soțul Tom Laulitz, de 34 de ani, care îi satisface toate… poftele.

Fără să mai stea pe gânduri, Heidi a povestit, în timpul podcastului „Call Her Daddy”, despre viața ei sexuală actuală, care este „nesfârșită, fierbinte și sălbatică”. Klum a recunoscut că ea și soțul ei „rezistăm ore întregi în dormitor” și că tot ce trebuie să facă ea pentru a-i veni cheful de sex e „să mă uit la soțul meu”.

image

Întrebată unde s-ar situa ea pe o scală de la 1 la 10, 1 fiind „timidă” și 10 fiind „nebună de legat” - tot între așternuturi - vedeta a răspuns că se situează la 9. Heidi Klum nu s-a ferit să ofere mai multe informații despre viața ei intimă, susținând că folosește jucării sexuale cu soțul ei, atunci când fac dragoste, iar preferata ei este „vergeaua”. „De ce nu?! atunci când petreci mai multe ore în dormitor, multe lucruri se întâmplă acolo…”, a ținut vedeta să precizeze.

„E mai simplu pentru femei decât pentru bărbați să reziste atât de mult în dormitor. E nevoie de destul de mult sânge să fie pompat în anume zone anatomice… și adevărul e că mulți nu sunt în stare. Ei bine, soțul meu este capabil de așa ceva!”, ne-a asigurat modelul care a dezvăluit că cele mai sălbatice partide de sex le-a avut într-un avion privat și în mare.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg