Acestea sunt obiceiurile zilnice ale celor mai de succes oameni din lume

1 68807 original jpg jpeg

Ai auzit cu siguranţă de Barack Obama, Oprah sau Anna WIntour. Dacă eşti curioasă să descoperi ce obiceiuri zilnice au cei mai de succes oameni din lume şi cum au reuşit să ajungă la această performanţă descoperă în articolul de mai jos.

Nu există zi în care Mark Cuban,proprietarul echipei de baschet Dallas Mavericks,să nu citească ceva.

Şi nu ne referim la programul TV sau la câteva e-mail-uri pe care le-a primit,ci la lecturi serioase care să dureze nu mai puţin de trei ore în fiecare zi.

Bill Gates,co-fondatorul Microsoft,are acelaşi obicei. Cel mai bogat om din lume nu adoarme până nu citeşte timp de o oră în pat,în fiecare seară.

Autoarea romanelor Harry Potter,J.K Rowling,a recunoscut,într-un interviu oferit presei britanice,că citea tot ce-i pica în mâna în copilărie. Şi nu i-a prins rău deloc,având în vedere că englezoaica a devenit primul scriitor miliardar din lume!

Clubul marilor cititori include,de asemenea,şi nume precum Barack Obama,Sheryl Sandberg (Chief Operating Officer la Facebook) sau Albert Einstein.

Trezirea dis-de-dimineaţă 

Proverbul “Cine se trezeşte de dimineaţă,departe ajunge” chiar a funcţionat pentru Sir Richard Branson,proprietarul Virgin Group,directorul general al Disney,Robert Iger,şi şefa de la Yahoo,Marissa Mayer.

Adevărul e că,atunci când te dai jos din pat abia pe la prânz,slabe şanse să mai apuci să bifezi multe task-uri în ziua respectivă,nu-i aşa?Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg