Actorul din „Prietenii tăi”, Matthew Perry, omorât de asistentul lui. I-a făcut injecția mortală!

Matthew Perry a fost găsit mort pe 28 octombrie 2023, în jacuzzi-ul lui din Los Angeles, iar cauza decesului a fost supradoză de ketamină. Iar asistentul lui personal i-a administrat-o!

Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg

Vedeta serialului „Prietenii tăi” avea un asistent personal care locuia cu el și care, chipurile, îl ajuta să se repună pe picioare după ce renunțase la droguri. Asta au scris toate ziarele înainte ca actorul să moară prematur, însă nu asta era și realitatea.

De fapt, asistentul lui îi făcea rost de droguri și Matthew Perry n-a renunțat niciodată la droguri, în ciuda a ceea ce a spus în mod public. Mai mult, acest asistent, Iwamasa pe numele lui, i-a administrat doza letală vedetei de la Hollywood.

După moartea actorului, poliția a deschis o anchetă, iar acum adevărul crunt iese la iveală. Asistentul decedatului VIP a recunoscut că i-a injectat lui Matthew ketamină în ziua fatală de 23 octombrie 2023, iar acum riscă 15 ani în închisoare. Mai mult, alte patru persoane au fost acuzate că i-au dat actorului droguri.

Asistentul „a recunoscut că i-a injectat, în mod repetat, ketamină lui Perry, fără să aibă vreo pregătire medicală, iar acest lucru l-a făcut și pe 28 octombrie 2023, ziua în care Perry a murit”, au dezvăluit autoritățile americane.

După încheierea anchetei despre sinuciderea lui Matthew Perry, poliția americană a mai făcut și alte arestări – i-au dus la secție pe Jasveen Sangha, „Regina ketaminei”, pe un medic din Santa Monica, Salvador Plasencia, pe Eric Fleming și pe doctorul Mark Chavez din San Diego.

Poliția a obținut mesajele pe care și le schimbau cei doi medici, care complotau să-i vândă ketamină vedetei de la Hollywood: „Mă întreb oare cât ar plăti idiotul ăsta…”, spune unul dintre medici, la care celălalt îi răspunde: „Păi, hai să vedem!”.

Fleming a recunoscut că a fost cel care i-a dat ketamina asistentului actorului. Mai mult, a spus că i-a dat 25 de doze lui Iwamasa, de la Sangha, cu numai patru zile înainte de moartea lui Matt.

Din păcate, s-a descoperit o întreagă rețea de traficanți de droguri, care au contribuit cu toții la dispariția prematură a starului din „Prietenii tăi”. Iwamasa se ocupa de actor de mai bine de 25 de ani, cu bune și rele, observăm acum. Și, în ciuda relației apropiate cu șeful său, acesta n-a avut nicio ezitare să-i administreze actorului doza care l-a omorât.

foto - Shutterstock



Recente

Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg