Adevăratul motiv pentru care Oana Roman a ajuns pe un pat de la spital. A stat doar pe perfuzii

1 oana roman spital jpg jpeg

Oana Roman a ajuns pe un pat de spital şi şi-a îngrijorat fanii după ce a postat o imagine cu ea pe una dintre reţele de socializare. Vedeta a trecut prin clipe dificile în ultima perioadă, motiv pentru care a decis să spună totul despre starea sa de sănătate.

Oana a fost invitată la o emisiune tv de la Antena Stars, unde a povestit că a mers să se interneze pentru că se simţea epuizată. A avut nevoie de perfuzii şi vitamine pentru a-şi reveni complet, iar acum spune că este bine, cel puţin din punct de vedere fizic.

„M-am internat şi mi-au băgat perfuzii cu vitamine şi tot ce trebuia. Am stat de vineri seară, până luni la prânz. Mi-a prins bine. Condiţiile sunt de parcă aş sta la un hotel de 5 stele. Faptul că am putut să stau singură, să dorm, sa mă relaxez, m-a ajutat foarte mult. Odihna de câteva zile m-a ajutat sa pot să o iau de la capăt.(...) ", a povestit Oana.

Citeşte şi: Ramona Bădescu, mamă la 50 ani: T”ot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult!”

Cât despre soţul său, Marius Elisei, Oana spune că este lângă ea şi o susţine complet. "El rezistă că este mai tânăr şi e trecut prin mai puţine lucruri decât mine. Nu a avut aşa multe probleme. Nu pot să zic că a trăit drame.(...) Viaţa m-a obligat să trec prin multe lucruri şi de asta am mai mare anduranţa. Şi bărbaţii pot duce nişte lucruri pe care femeile nu le pot duce. Nu-s de acord cu feminismul dus la extrem.” a declarat, în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Oana Roman.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg